Ovako 7610 ti ima mono zvuk,imao sam 6670(isto kao 7610) i zvuk nije bogzna sta.Ma ako kupis original handsfree moralo bi radit samo ti nece bit onako cist i kvalitetan ugodan zvuk.Ali moras probat pa ces vidjetIzvorno postao X-FusIOn
![]()
ej ljudi pls help, imam nokiu 7610, al neam slusalice, kontam sebi kupit al me neke stvari interesuju. kada sam sa drugove nokie stavljao slusalice na svoju samo je jedna radila a i zvuk se cuo na zvucniku mobawhy??'(on ima drugaciji model java, ne znam tacno koji)
Ovako 7610 ti ima mono zvuk,imao sam 6670(isto kao 7610) i zvuk nije bogzna sta.Ma ako kupis original handsfree moralo bi radit samo ti nece bit onako cist i kvalitetan ugodan zvuk.Ali moras probat pa ces vidjetIzvorno postao X-FusIOn
![]()
Stereo slušalice ne rade na 7610, jedino možeš nabaviti onaj handsfree sa jednom slušalicom, ili nekakve no name dual mono slušalice ako ih negdje nađeš.
Testis unnus, testis nullus!
da istina,stereo handsfree mi je radio na 6260 koja ima stereo radio,moja greskaIzvorno postao marko6630
![]()
Ako se zvuk čuo i na zvučniku i u jednoj slušalici, znači da kontakt nije bio dobar. Provjeri još jednom, meni se često zna dogoditi da sluške izgube kontakt pa mi izbaci mjuzu na zvučnik.
Nema veze što nije stereo, trebao bi imati IMO mono zvuk u svakoj slušalici.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
za 7610 možeš nabaviti samo handsfree slušalicu. To ti je samo za jedno uho (jer ej mono). Ja sam to kupio za svoju 7610 i požalio. Može ti služit samo kao handsfree, za mp3 možeš zaboravit, zvuk je preeeeslab i dosta loš...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
wtf. pa jbg, zar tak lose, u onom uputstvu koje mi je doslo uz mob ima slika neke bluetooth slusalice, doduse samo jedna je na slici
je je, nema sta nisam probao, al nece pa nece, i ja sam mislio da je do kontakta, al nije.Izvorno postao Mobyy
mozes kupiti HDS-3 one su stereo dolaze sa 6630 - pa prespojiti da jednu ovisi koja neradi a to je inace desna da ti obje slisalice rade kao MONO. jer jedna radi a druga ne kada spojis na 6670/6670 ili neki drugi MONO phone.
da mi' baba muško, zvala bi se duško!!!
Izvorno postao amdhammer
Aj ti meni reci jesi ti ovo isprobao kad to tako sigurno tvrdiš? Jer kad smo mi doma prije koju godinu nosili 7610 u Mobis isprobavat slušalice, mobitel NIJEDNE stereo slušalice uopće nije prepoznao.
Testis unnus, testis nullus!
ja sma prije ove njoke imao 6670 zato sam to i napisao, jedna slusalica ti radi ali druga ne - e sada ako zelis rastvaljati to su ipak samo zice i dalo bi se prespojiti i narediti da radi, tj da daje mono zvuk na obje slusalice.Izvorno postao marko6630
da mi' baba muško, zvala bi se duško!!!
Bookmarks