Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 23 od 23
    Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE G900
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

k750i jačina zvuka

Evo kupio jucer to cudo nakon 5 godina vjernosti Siemens telefonima, i sad
    da me ubijes ne mogu naci nacin za pojacati zvuk alarma prilikom budenja ?
    Svira najtise moguce, tako da me je ujutro probudila vibracija mobitela na
    ormaricu, a ne zvuk zvona..

Gdje to nastimam ?

Takoder jos jedna stvar koja me iritira je to sto kada npr. gledam ili
    slusam zvukove oni su prilicno tihi, iako sam onim tipkama sa strane pojacao
    na max. dok npr. taj isti zvuk kada je koristen kao zvono i netko me zove
    svira skoro duplo jace...

Ne kuzim gdje je problem, na Siemensu imas meni gdje mjenjas jacinu zvuka za
    sve posebno: ono alarma, poziva, sms-ova, ovdje nigdje ne mogu naci slicnu
    stvar...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao turboCRO
    Takoder jos jedna stvar koja me iritira je to sto kada npr. gledam ili
    slusam zvukove oni su prilicno tihi, iako sam onim tipkama sa strane pojacao
    na max. dok npr. taj isti zvuk kada je koristen kao zvono i netko me zove
    svira skoro duplo jace...
    Na K700i je ista stvar, kod preslušavanja se zvukovi čuju tiše nego kad ih se stavi kao melodiju zvona, i također se ne može naštimat glasnoća nego nakon pokretanja se može zvuk pojačat korištenjem + tipke na boku telefona. To je nezgodno, pogotovo kad se radi o kratkim melodijama pa niti ne stigneš pojačat a već je gotovo.

Ako nisi pronašao posebnu opciju za pojačavanje,vjerojatno je i nema, jer je ovo što si opisao isto kao na K700.

A što se alarma tiče, vjerojatno je glasnoća zvona koja je podešena u postavkama i za alarm.

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE G900
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neznam stvarno zasto su ovo izmislili sa tisim zvukovima dok ih pregledavas, ne vidim niti jednu korisnu svrhu toga...

dakle morat cu neki jebacki jak zvuk naci za budenje...

Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    K550
    Operater
    T-Mazga
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imam ti ja patch za pojačati zvuk na k750 i ali se bolje ne upuštaj u to,još ako imaš mob iz dučana onda ćeš izgubiti garanciju,tako da razmisli!
    Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE G900
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma onaj vip paket sam kupio, a vidjet cu jos par dana, pa ako popizdim koristit cu taj patch..
    Jer stvar je u tome da inace malo slabije cujem (nije sad da sam gluh ali cujem slabije od prosjecnog covjeka visoke tonove) i dosta mi je bitno da je telefon glasan..

daj posalji link na patch ako moze ?

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    K550
    Operater
    T-Mazga
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a i nije ti to baš proces ono da spojiš mob sa kompom i prebaciš samo,moreš prije sa farom ući pa onda brisati,prije se ti informiraj,imaš tamo temu w800i hacking nađi ju i malo pogledaj!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran500 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za budilicu , 100% možeš nštimat jači zvuk , ima opcija pa potraži. meni na svima funkcionira. a što se ovog drugog tiče, ima i dobrih i loših strana.
    Pokušaj staviti pristojniji potpis!
    Sljaka!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Vidi potpis
    Operater
    BH Mobile,HT Eronet
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kad se radio slusa,pa kada se ukljuci zvucnik,tada se moze pojacati do maximalne snage zvucnika.Mislim da je na neki nacin i dobro sto se ne moze do max.pojacati kad se slusa muzika,jer kad-tad bi otisao zvucnik.Pozdrav.

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE G900
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo probao jucer preko update programa skinuti novi softver ali nista ne pomaze...

sad sam ga odlucio pregazit sa orginal softverom, pa samo jedno pitanje jel se moze to sa kablom koji dobijes s njim ili treba neki drugi USB kabel ?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao turboCRO
    evo probao jucer preko update programa skinuti novi softver ali nista ne pomaze...

sad sam ga odlucio pregazit sa orginal softverom, pa samo jedno pitanje jel se moze to sa kablom koji dobijes s njim ili treba neki drugi USB kabel ?
    Treba ti DCU-60 kabel, tj. taj koji si dobio s njime...
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zanima me može li se na K750 i ostalim novijim SE telefonima isključit zvuk okidača(tj. imitacije okidača) kod fotografiranja te može li se isključiti onaj bip koji se čuje prilikom uključivanja snimanja razgovora. U opcijama telefona,ne nekakvim modifikacijama software-a. Mene te dvije stvari najviše smetaju na K700 što se opcija sa zvukom tiče.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao blueled
    Zanima me može li se na K750 i ostalim novijim SE telefonima isključit zvuk okidača(tj. imitacije okidača) kod fotografiranja te može li se isključiti onaj bip koji se čuje prilikom uključivanja snimanja razgovora. U opcijama telefona,ne nekakvim modifikacijama software-a. Mene te dvije stvari najviše smetaju na K700 što se opcija sa zvukom tiče.
    Na mojem bip kod snimanja se neda isključit a zvuk okidača da ali mislim da ti to ovisi o softweru.
    Tko laže, taj i krade,
    tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
    Sve je dobro dok ne tuku !

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    K550
    Operater
    T-Mazga
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    može se samo gubiš garanciju!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znači zadržali su tu iritantnu osobinu i u softwareu na novijim modelima. Samo koja je poanta snimanja ako uvijek daš signal onome koga snimaš? Inače kažem ljudima da ću ih snimit kad mi daju neki broj telefona ili slično a nemam pri ruci olovku tj. tražim njihovo dopuštenje, ali ima situacija u kojima trebaš snimit a da sugovornik to ne zna.

Hvala na informaciji, i ispričavam se ako sam otišao offtopic.

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao blueled
    Znači zadržali su tu iritantnu osobinu i u softwareu na novijim modelima. Samo koja je poanta snimanja ako uvijek daš signal onome koga snimaš? Inače kažem ljudima da ću ih snimit kad mi daju neki broj telefona ili slično a nemam pri ruci olovku tj. tražim njihovo dopuštenje, ali ima situacija u kojima trebaš snimit a da sugovornik to ne zna.
    U tome i jest fora. Isti razlog kao i postojanje shutter sounda kod slikanja.
    Negdje je ilegalno snimati (audio ili video) nekoga a da on to ne zna.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kužim ja u čemu je stvar, samo zašto to nije tako implementirano na Nokiama - 6230 npr. A zvuk kod slikanja mi smeta jer je užasno iritantan,da je samo neki klik kao kod normalnog fotića - a ne taj šuuus!

A ako hoćeš nekog snimit možeš to učinit diktafonom prislonjenim uz slušalicu tako da on ne zna da snimaš,zato te "sigurnosne mjere" nemaju smisla. Nego nekad poželiš nekog frenda ili frendicu snimit pa da mu poslije pustiš ako je pričao neke bedastoće,a ako čuje bip ništa od toga. Uglavnom,SE pretjeruje kod nekih stvari malo.

A tamo gdje je zabranjeno snimanje zabranjen je i unos mobitela(barem onih s fotićem),npr. u nekim firmama da ne bi došlo do industrijske špijunaže.

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ni meni se ne sviđa to krčanje moba kod slikanja...

Al nešto drugo mi je na pameti. Većina Vas je zapela za "GARANCIJU" moba , pa me zanima kome je EM priznao neki veći kvar pod garanciju. Uglavnom se izvuku na neki pad ili kapljicu tekućine (ono zeleno na vodovima koje se pojavi i od čiste prirodne kondenzacije)!!!!
    Sljaka!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam imao iskustava vezanih za reklamaciju mobitela kod njih, ali sam imao problema kod Jabra slušalice(oni ih servisiraju i čini mi se da su i uvoznici) koja nije valjala tj. nije radila kako treba sa SEt610,kod prve je pucala veza stalno, kod druge koju su mi dali neki drugi problem, išao sam tamo nekoliko puta(a živim prema samoboru) i na kraju je tip uzeo njih nekoliko koje je imao i probavao i ni jedna nije radila kako treba - nazvali su dućan u kojem je slušalica kupljena i nadoplatio sam za SE slušalicu koja radi perfektno. Muvali me, pravili budalu od mene, da nisam bio uporan i tražio da mi vrate lovu jel nijedna od tih slušalica nije valjala(valjda defektna serija) ne bi riješili ništa još 5 dolazaka u servis.

Općenito su servisi kod nas jako loši, bezobrazni su prema ljudima često, rade probleme kod legalno kupljenih uređaja oko jamstva - mene je ta slušalica puno više koštala koliko sam goriva potrošio, nije ih briga gdje ljudi stanuju,kao da je svima 5 minuta do serivsa i nemaju drugog posla.

Nego, možda da ovu temu preselimo u novi thread,jer je ovo skroz van teme. Bilo bi dobro čuti kometare i iskustva sa pojedinim servisima, i mene bi zanimalo napravit anketu da se vide najčešći kvarovi kod pojedinih popularnijih modela telefona i cijene popravaka ili nešto drugo vezano uz ovu tematiku.

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sve si točno rekao, užas. Ja hoću reć da se ljudi boje dat preflešat mobove (pa to je ko da nanovo dižeš komp sa Win98 na WinMe pa na XP, itd) jer će ko fol izgubit "garanciju" koja tak i tak niš ne vrijedi, a s novim softom je fakat sve bolje.
    Sljaka!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tj1
    sve si točno rekao, užas. Ja hoću reć da se ljudi boje dat preflešat mobove (pa to je ko da nanovo dižeš komp sa Win98 na WinMe pa na XP, itd) jer će ko fol izgubit "garanciju" koja tak i tak niš ne vrijedi, a s novim softom je fakat sve bolje.
    Samo bih još dodao: softw koji sam dobio na k700i je vrlo stabilan,u godinu i 8mj samo mi se par puta resetirao usred razgovora i nakon toga nije trebalo ni pin unosit,nakon par sekundi sve 5. A da sam ga kupio u dućanu ili još gore u nekom T-nešto ili vip paketu sa onim retardiranim(=brandiranim) softwareom sigurno bih imao pun kufer problema. Pa ne smiješ otključat zbog garancije,pa ne smiješ stavit original tvornički soft - zbog garancije itd. Vidim da se puno ljudi žali na probleme sa smrzavanjem(frendici samsung d500 malo malo pa se smrzne),druga frendica ima nokiu 6230 kupljenu u vipu,isto stalno neka sranja s telefonom,nosila ga u servis već i opet isto.Po k700 pljuju jer opet software pravi probleme itd. Probleme prave naši operateri jer prodaju mobitele sa neispravnim softwareom, a da ne kažem da se zna zalomit(ne baš rijetko) čitave škart serije da dođu u prodaju, NAVODNO!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE k750 i, N 6600
    Operater
    dojče-telezvon i VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

zvuk okidača

na mojem K750, ako prije otvaranja poklopca kamere, telefon prebacim na "mute" onda se ništa ne čuje prilikom slikavanja

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DadusPraskus
    na mojem K750, ako prije otvaranja poklopca kamere, telefon prebacim na "mute" onda se ništa ne čuje prilikom slikavanja
    Nista novo, tako to ide na svim SE-ovima. Nazalost, ne radi uvijek, to ovisi o varijanti firmwarea i "nivou" brandanja. Obicno to ne radi na brandanim telefonima. Imam K700i kupljen u VIP-u, nije zakljucan ali je bio brandan, i nisam mogao nikako ugasiti taj zvuk. Onda sam stavio (tj. dao staviti) potpuno cisti firmware, i sad to radi i meni. Steta je jedino da je stavljanje u silent mode jedini nacin za ugasiti taj zvuk.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni se i kad je stavljen na mute čuje taj zvuk. Telefon nije bio brandiran,valjda je tako zato što je starija verzija firmwarea.A glupo mi je mijenjat firmware zbog toga(i platit za to), kad već toliko dugo radi s tim softw bez problema neka radi i dalje.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove