Code:
Instalacija drivera. Obavezno v2,9 ili kasniji za V360v
1. Raspakirao drivere v2,9 u vlastitu mapu u Mojim Dokumentima.
2. Motorolu USB postavke stavljam na Data/fax
3. Priključujem telefon kablom, nije otvoren nikakav Motorola program
4. Wizard: Motorola USB modem, Instaliraj s popisa, pokazujem na drivere v2,9 mapu, klik na Završi. Nakon ovoga imam Motorola USB modem i ništa drugo. Nisu instalirani nikakvi p2k driveri!
5. Otvaram p2k Tools program.
6. Wizard: Motorola Phone (V360v), Instaliraj s popisa, pokazujem na drivere v2,9 mapu, USB Composite Device instaliran, klik na Završi.
7. Wizard: Accessories Interface, Instaliraj s popisa, pokazujem na drivere v2,9 mapu, USB Accessories Interface instaliran, klik na Završi.
8. Wizard: Data Loging MCU Interface, Instaliraj s popisa, pokazujem na drivere v2,9 mapu, Data Loging MCU Interface instaliran, klik na Završi.
9. Wizard: Test Command Interface, Instaliraj s popisa, pokazujem na drivere v2,9 mapu, Test Command Interface instaliran, klik na Završi.
10. Izlazim iz p2k Tools programa i ponovno ga pokrećem. Pokazuje da je spojen na V360v i mogu sve raditi. Većina p2k Drivera je sada instalirana! Izlazim iz p2k Tools.
11. ovaj i slijedeći korak potrebni samo za flashanje: Otvaram FlashBackup (2,59 beta). Kartica Backup, Backup mode: PDS Backup, kvačica na Disable compression, odabir Additional Loader for 32 MB. Klik na Create.
12. Wizard: Motorola Flash Interface, Instaliraj s popisa, pokazujem na drivere v2,9 mapu, Motorola Flash Interface instaliran, klik na Završi. Zatvaram FlashBackup, restartam telefon jer je u Flash načinu rada.
13. Odvajam V360v od notebooka i prebacujem mu USB postavke na Memorijska kartica i priključujem telefon nazad na notebook.
14. Instalira mi se Motorola kao USB disk od 512 MB, i iskače Explorer (ovisno o štelungu i verziji OS-a na pili, ovdje može biti raznih reakcija)
Dakle, total je:
1. driver - USB Modem
2-5. driveri - p2k driveri
6. driver - Flash
7. driver - USB disk
Dakle, da biste mogli s p2k programima raditi sa svojom Motorolom, mora biti instalirano prvih 5 drivera.
Bookmarks