Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    nokia 6600
    Operater
    cronet
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

N6600 vs. SE m600i

Ljudi, imam n 6600, pa me zanima koje su glavne razlike između nje i SE m600i (osim cijene i činjenice što m600i nema kameru), odnosno jel ga neko isprobo i dal se sve to skupa isplati, mislim zamjena... pomozite....

ps. m600 mi bar ovak na fotkama izgleda mrak

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran500 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nokiu znaš, a evo kaj ljudi misle o m600i - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=M600
    Pokušaj staviti pristojniji potpis!
    Sljaka!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidi što se M600 tiče meni je to zakon mob... Istina da nema kameru, no nekome to i nije nedostatak... Evo imao sam ga prilike isprobati i moram reći da mi se ovaj UIQ3.0 jako sviđa... Vrlo je praktičan, upotrebljiv... Sučelje jako lijepo izgleda... Doduše malkice je sporiji od ovih dummy telefona, ali to već i sam znaš, Symbian je Symbian... Uglavnom što se upotrebljivosti tiče, telefon kao telefon je prilično dobar...
    Ona QWERTY tipkovnica je, začudo, ako se dobro sjećam bila QWERTZ! Dakle kao ova klasična... Nije mi to jasno, ali ajde... Navikao sam da na tim uređajima bude QWERTY (kako i piše da je, usput rečeno...)
    Što se tiče upotrebljivosti tipkovnice imam neki osjećaj da bih se za 2-3 dana lako navikao na korištenje... Nije toliko nepraktična kakvom se doima... Već u 10-15 min sam postigao solidnu brzinu pisanja... A tu je i prepoznavanje rukopisa ukoliko se nekome da črčkati po ekranu...
    Touchscreen je dosta dobar, dovoljno osjetljiv i precizan, nema problema s njime. Također ovaj novi UIQ prilično olakšava korištenje istoga... Sve je dovoljno veliko i pregledno da ne bude nikakve zabune prilikom tapkanja po ekranu...
    Jedina mala zamjerkica, ali opet, navikneš se s vremenom vjerojatno, je ta da je uređaj nevjerojatno prilagođen korištenju LIJEVOM rukom... Dakle sa stylusom u desnoj... Jednostavno i onaj jog-dial i sve vuče tamo na lijevo i ma koliko sam se trudio koristiti ga u desnoj ruci (samo jednom rukom) ne ide... No dobro, malo navike s lijevom i one-handed usage je prilično dobar.
    Zvuk je dosta dobar, glasan, čist... Ekran je također vrlo dobar, nije neki high-end (mislim na rezoluciju), ali i na njegovim dimenzijama 240x320 izgleda jako lijepo...
    Eto to bi bio moj mali "review" nakon 20-ak minuta korištenja M600-tke... Sve u svemu sviđa mi se UIQ3.0, i sad sam pomalo zainteresiran za W950. M600 mi nije baš toliko zanimljiv, ne znam, više je poslovni tip, nije baš za mene...
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Zatvorena tema

Slične teme

1. N6600 - problem sa tipkom za gašenje
    By Aries in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 17-08-2005, 15:01
  2. Baterija za N6600
    By zgembo in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 05-12-2004, 20:59
  3. N6600 maskice