whiteboy pripazi malo sad![]()
Napokn da se i njima malo stane na rep![]()
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti...60817_1765.php
Tko rano rani, zajebo je pjetla
whiteboy pripazi malo sad![]()
Salu na stranu, ali cuo sam od ljudi da dosta lijecnika trazi mito, ne direktno, ali trazi.Na moju srecu mene nije niti jedan trazio, ali da me je trazio dobio bi novac, ali oznacen![]()
naravno,toga ima svuda....pogotovo u zg
I sad to razglase urbi et orbi. Mislim udarna vijest danas na radiju. To znači da je ovo jaaaako rijedak slučaj da nekga uhvate, a kad uhvate slijedećeg za 4 godine onda će i avionom transparente vuć da se vidi kako pravna država djeluje![]()
malčice Off - Mene samo zanima kad će razapet na križ Borbena Uglešića, "uglednog" psihijatra iz Splita. Ode čovjek u penziju i nikom ništa, a šta je najgore od grada Splita dobio nagradu za životno djelo.![]()
Bas sam tamo i mislio jer sam od tamo dobio te informacije
demit.. kad mi je stari bio bolestan nemate pojima čega smo se svega nagledali po bolnicama. sva sreća naletili smo na super doktora, kojemu moj stari duguje život. ali da je taj isti doktor rekao 5000 eura, mislite da nebi dali?!? ipak je tu ljudski život u pitanju. u takvim trenutcima ne pitaš se što je ispravno, a što nije.... nažalost s time se potpomaže korupcija i kriminal. ali svijet očito tako funcionira![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Mene su trazili u jednoj drugoj situaciji (obrazovanje) novac, no glup kakav sam bio poslao sam ga u <cenzurirano> i rekao da od mene moze dobiti samo <cenzurirano>. Nije lijepo tako se zafrkavati sa tudim sudbinama i zivotima.
Tko zna gdje bi danas bio da sam bio pametniji...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
mislim da svijet malo manje...u Švedskoj su u pet godina imali zabilježen jedan slučaj korupcije i to kad je advokat optuženog otpelal suca na večeru.....moralna načela doktora pojedinaca su tu u pitanju, koliko od nas bi prodalo čašu vode na smrt žednomu za 1000eura, vjerujem nitko......kod nas se doktori ponašaju u tipu nekadašnjih cehova, obrtnici pod krovnom organizacijom "ministarstva zdravstva"-pojedinci napominjem...i da, i ja bi kupio tu čašu vode da mi je zadnji spas
Ja bih to na lomaču![]()
moj dida kada je završio u bolnici(moždani je imo)i nakon mozdanog mu kao nasli tumor na mozgu,i dosla moja stara u bolnicu u vinkovce i pita kada bi dida mogao na magnetsku rezonancu da se vidi jel tumor metastaziro ili se jos uvjek moze operacijom maknit doktorica joj je rekla da bi ona mogla to sredit i namignula staroj,i moja stara nazove prijateljicu u zagreb,i ona mu sredi magnetsku na rebru,kada je dida doso i kada je prosao taj pregled ustanovilo se da u opce nije imo tumor nego mu je to bila opeklina od mozdanog.sta mislite gdje se to desilo naravno u vinkovcima.
a j**iga to nije nikakva novost svi znaju da pravi doktori primaju pare i to ogromne,kad tad bi to procurilo u javnost
Ma nema tu šta procuriti.Izvorno postao M A R I N
To je odavno "javna tajna"
Primjetite, ovo su sve gluposti, kad dođu "zna se" guzičari s godišnjeg pričati će kako je to još jedan dokaz uspješne vlade koja je izradila antikorupcijski plan (koji btw. nepostoji i btw. nikad nije ni bilo poznato koliki je nivo korupcije jer nikad nije ni napravljeno istraživanje, tako da nije moguće utvrditi nikakav efekt nego će oni pričati odoka gluposti kao i uvijek). Ja bi skrenuo pozornost na najveći izvor korupcije i kriminala, a to je ova mila nam "zna se" stranka i sudstvo koje su postavili devedesetih da ih štiti. To je ono nedodirljivo leglo i tu smo zajebani na duži rok i tu smo najviše oštećeni, jer da taj element funkcionira mi bi bili relativno lijepša zemlja (i dalje s ogromnim vanjski, a sad i unutarnjim dugom).
Evo sad će nas mediji hraniti pizdarijama konstantno ponavljajuči isti slučaj kako bi stekli dojam pravde... hrpa gluposti.
Ja bi uočio dva tipa korupcije jedna je ona iskvarena gnjidasta kad vas traže novce da ostvarite pravo koje imate, i ona druga srasla s balkanskim mentalitetom da dobijemo nešto što nas nesleduje/prekoreda. Ovo što imamo danas s ovim iz kapetanije i jučer s kirurgom je oblik ove udomaćene korupcije (u prvom slučaju liječnik prima pacijenta preko reda, a u drugom neprijavljivanje krivogradnje na pomorskom dobru). Naravno nije da pravdam, ali ovo je ništa osim zabave za javnost. Liječnici i viši rangovi zdravstvene struke su po mome najslabije plaćeni u Hrvatskoj s obzirom na nivo obrazovanja, znanja, odgovornosti i posla koji rade. I onda kad u takvom položaju vide razne Kerume, Guciće, Čermake, Rojsove i sl. kažu hej pa oni su vozači i konobari, a mi smo se trudili ko budale i onda nastaje ovakvo stanje u zdravstvu s korupcijom, i bilo bi ok da se nisu stvarno razbahatili i počeli inzistirati na onoj zloj gnjidastoj korupciji (vrsta navedena poviše). I nemogu neprimjetiti da su kirurga pritvorili, a da Glavaš koji je osumnjičen za ratni zločin nije vidio ćelije![]()
mislim da doktori imaju malo vece place da nebi morali uzimati mito, a najodvratiji i najkorumpiraniji su mi suci i odvjetnici, njih doslovno ne podnosim!!! najjaca fora mi je bila kada murija prica o korumpiranosti...joj sve to treba tuci
Evo piše jutros u slobodnoj da se jadnik prilikom uhićenja usrao u gaće od straha. I još su mu u ordinaciji našli omotnice s ukupno 25000 eura. To je valjda bio dnevni utržak kojeg nije stigao položiti na banku.
Kazu da su mu nasli i 1000DM koja lolcina
bas kako je Jay spomenuo, kako je Europa zgrozena korupcijom u Hr nasi su morali nesto napraviti. Zalosno je sto ce sad bit tri i pol slucaja oko kojih ce se dic frka a kasnije opet po starom.
Zajebano je i to sto se doktorska bagra cuva, odnosno pokrivaju jedan drugoga.
dobar grah daleko se čuje
Isto kao sto politicar cuva politicara ili policajac policajca
Svakome koji prima mito treba na licu mjesta trajno oduzeti dozvolu i razapeti ga u medijima pa bi onda razmislili prije nego uzmu lovu.,ali svi oni uzimaju mito i kad bi neki posteni dosli na vlast u ovom trenutku drzava bi nam ostala bez vecine ljecnika,sudaca,policajaca i naravno politicara!![]()
Ocito je da "majstor" nije sam u igri http://www.glasistre.hr/?3b86cb25064...8,12730,128852,
Evo danas ga jos optuzili da je primio mito za operaciju srca,kazu da je pacijentu rekao da treba cekati 3-4 mjeseca na operaciju,a nakon sto su mu platili operiran za 2 tjedna.,![]()
Mislim prvenstveno da je to stvar osobne etike. Nitko ne uzima da neće uzeti! I, osuđujem bilo kakvu korupciju, mito i slične gluposti! Smatram to sramotom, prvo za vlastito Ja, a onda i za cjelokupnu struku.
Samo, slažem se s Neredom i Jayem. Tri slučaja i "riješili" problem. I to zbog par tisuća eura. Što je s onima koji su milijune stavili u džep!
Ovako ispada ona prava balkanska-sitni lopov je "najveći lopov"! (ne opravdavam liječnika iz Rijeke).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
E bas tako,jedino rijesenje bi bilo da dodju neki novi ljudi i da im narod bude na prvom mjestu.,i ono sto bi trebalo napraviti je izmjena zakona o privatizaciji,odnosno da ne moze ici u zastaru kao niti ratni zlocin.,pa onda pohvatati gospodu i oduzeti im sve sto su pokrali.,![]()
Bookmarks