pa pogledas u exploreru po folderima di su pjesme , i pjesma ti sama ponudi opciju Postaviti kao melodiju zvona
evo kupio danas mob kod svercera nije brandiran da odma naglasim...ali nigdje ja nemogu naci melodije tj mp3ice koje sam stavio na mob ...mogu ih vidjeti samo kad idem na walkman.
kad idem na postavljanje melodije zvona tamo imam samo njegove defaultne...
jel moze tko pomoci u vezi ovog?
hvala unaprijed
pa pogledas u exploreru po folderima di su pjesme , i pjesma ti sama ponudi opciju Postaviti kao melodiju zvona
Možda nagađam... Ali koliko znam svi kažu da se na Vodafone softu MP3ce ne mogu staviti kao zvuk zvona... Ukoliko ti je W810 iz Vipa, znači da je brandiran... To bi mogao biti uzrok, no nisam siguran, nemoj me držati za riječ...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
sličan problem imam i ja s w800i (bilo u temi W800i hacking), i evo ti link jer se o tome dosta raspravljalo: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=19597 očito da se treba flešat na čisti i otvoreni softver , a to nije problem.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Hvala puno,moram to provjerit sve u petak jer sam zaboravio kabl u zg a otisao kuci za brod...:bunny:![]()
hvala vam na brzom odgovoru ,nadam se da cu rijesit stvar...ako neuspijem jos se javim!!
"moje stavke"-"zvuk"-(kad tu uđeš prikaže ti sve mp3-ce sa moba i memory sticka),
onda jednostavno listaš pjesme, kad nađeš onu koju tražiš, stisneš "opcije", -"koristiti kao", -"melodija"; i to ti je to.
ovo vrijedi za vodafone live software, ali mislim da nije puno drugačije i za origigy sonyE...
edit: što se tiće vod-live softwarea, nema nikakvih ograničenja i bez problama se može postavljat bilo koja mp3 melodija, kako za pozive, tako i za poruke i alarm...
Zadnji uredio bobe : 31-08-2006 u 01:45
evo rijesio sam !
hvala
ovdje moze lock
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks