Nabava.netIzvorno postao OBA
Klikni na link, već upisano "mini sd 1GB"... A možeš i sam otići na www.nabava.net i pronaći što ti treba.
Zanima me Gdje mogu najpovoljnije nac...tj kupit 1Gb mini sd karticu?....mobitel V3i
Nabava.netIzvorno postao OBA
Klikni na link, već upisano "mini sd 1GB"... A možeš i sam otići na www.nabava.net i pronaći što ti treba.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
treba vidjet u hgspotu, i meni treba za l7 od 512mb
Izvorno postao vatrogasac1
u hg spota uopće nemaju
ima u ve-milu u vrbanima od 512mb za 314kn (bar je tako bilo krajem 6. kad sam kupio), a imaju i od 1gb samo nisam siguran za cijenu
To je previše... 350kn je sad max cijena za 1GB... A ima ih i za nešto manje od 250... Zavisi od firme i proizvođača... Evo baš neki dan sam vidio 512MB za 100 i nešto kn... Mislim znam da je to stara cijena, ali eto... Pale su cijene...Izvorno postao vrapce
sorry tek sam sad procitao da se radi od minisd karticama ja sam govorio za micro sd (trans flash)
Izvorno postao vrapce
i ja isto![]()
Hehe, eto do čega dovode sve te vrste kartica i slični nazivi... Mini-SD, Micro-SD... Sonyeve M2-Micro...
A šta fali SD kartici i MS Pro Duo?...Baš gledam nekidan, više ni prodavači u dućanima ne znaju što ih tražiš... Neka ženska traži SD karticu, a ovaj nema pojma što da traži kad ima u ponudi i Mini i Micro SD, ali nigdje SD...
Trebali bi se više malo smiriti s tim karticama, prije nego dođu do Nano, ili ne daj bože Pico...![]()
Dečki zajeb.... treba ni micro sd kartica....za motorola v3i.... iskreno...mislio sam da micro sd i mini sd je ista stvar....
A dajte mi objasnite koja je razlika? Predpostavljam da je mini sd mala kartica a micro jooš manja od nje... drugim rijećima nije isto ?
Da, dobro si rekao... Mini je upola manja od SD, a Micro je još manja od mini... Dakle, nije isto... No u svakom slučaju, odi si na www.nabava.net i napiši pojam koji tražiš... "Micro SD" u ovom slučaju, u tražilici u gornjem desnom uglu i naći ćeš najpovoljnije.Izvorno postao OBA
![]()
Zadnji uredio jozo112 : 28-08-2006 u 13:48
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
Bookmarks