jas sam glasao za skvikija - ako bolje pogledate starije brojeva mali vrag svasta radi po shefovom salu..zakon je stakor!!!
Alan F
Sir Oliver
Jeremija
Sef (Gervasius TMson)
Broj 1
Bob Rock
Nosonja
Skviki
Pelikan, papgaj Klodovik i druge ptice
Grunf
Ostali (Superhik, Gumiflex, Onaj-Sto_se_vjecno_pokusava_ubiti i drugi...)
svi koji volite ili ste u nekom razdoblju svog zivota bili prikljuceni na aparate za odrzavanje zivota pod nazivom alan ford - (vidim da vas ima) izjasnite se ovdhje i argumentirajte svog omeiljenog lika
jas sam glasao za skvikija - ako bolje pogledate starije brojeva mali vrag svasta radi po shefovom salu..zakon je stakor!!!
Grunf, njegovi izumi su nenadmašni.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A gdje je Grunf na listi!?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Dal sam glas Sir Oliveru
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma No1 je zakon
dobar grah daleko se čuje
No1 definitivno! Obožavam njegove priče iz 'mladosti' u doba rimljana, Billi the Kida... LEGENDA!!!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Svi likovi su zanimljivi na svoj način. Samo, zašto nema Grunfa, tip je lud.... ima lude izume koji nikad ne rade. Najbolje mi je bilo kad je diobio od Broja 1. 2 dolara za generalnu reparaturu voznog parka... koma... Ali ipak Sir Oliver mi je najbolji... Halo Bing kako brat... i slične šeme...
Meni je i Jeremija zakon sa svojim hipohondarskim ispadima..
A tek veseli Klo sa svojim ciničnim komentarima... MRAK!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bob - ZAKON, nitko nema toliko žuči kao on (a i izdržljiv je na udarce štapom No. 1...)![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ma cijela Grupa TNT je luda do kraja.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja sam čito te stripove dok sam bio mali, pa nemojte reč da vas ima koji čitate to sada? ajme
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Aha, otkrili su moji klinci prošlo ljeto moju staru kolekciju, pa sam i sam pročital poneki stari broj. Ovi novi mi se baš i ne sviđaju.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja sam jednog alan forda pročitao dok sam ležao na traumi.... osvježio mi je danNego jeste posjetili http://www.alanford.co.ba/
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ja ih već dugo nažalost nisam čitao ali stvarno su ZAKON!
Kupi si na crnjaka zaprženi CD sa prvih 100 epizoda i nirvana...
Di ih ima?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ima po oglasima
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ja ih još čitam...ali samo stare brojeve, novi su u banani. Ima doma punu veliku kartonsku kutija alan fordova...sve od starog ostalo.
..ah...to su bila vremena...
Da... a sad sam se sjetio i jedne epizode smogovaca kad se No. 1 (ne pravi) u kolicima spustio niz Vončininu... e i ti Smogovci su bili zakon! prava purgerska serija! Ma mrak! Pogotovo Crni Đek!!!![]()
Da, da... Crni Đek i Kumpić su najlegendarniji... Dobro mi je bilo u novim epizodama kad se Đek pokašavao izvuć iz vojske...
...pa evo nešto za one koji imaju vremena...
alan ford
![]()
Zakon! Hvala dmi-u!.....još da imam malo više cajta...
Ovo je super.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks