Flashaj mobitel... Mislim da je to najbolje riješenje...Izvorno postao joke1311
Poštovana ekipo upravo se prijavih na Vaš a sada i moj forum i imam upit za Motorolu V3.Naime mob radi i zadovoljan sam,ali kada sam kraticama dao pozicije od 1-7 (mob.je nudio kratice od 12 pa nadalje) one više nisu bile dostupne i kada kliknem na KRATICE mobitel bloka i radi samo crveni botun-prekid poziva sa kojim normalno izađem iz menia KRATICE.Ima li neka šema da to proradi.Mob je otključan sa T-mobil mreže koristim TELE 2.
Još jedan upit za ispis ulica na ekranu,a da nisu poruke.
Hvala!
Flashaj mobitel... Mislim da je to najbolje riješenje...Izvorno postao joke1311
Da,flashaj mobitel,najjednostavnije rješenje.
Da li to znači da ga ponovo odnesem na dekodiranje ili nešto drugo.:bunny: Svakako hvala na pomoći!!!!!Izvorno postao Ghost Face
Izvorno postao joke1311
procitaj ovo, mozda nadjes nesto zanimljivo
Jel si sredio problem?Izvorno postao joke1311
iako tek sada vidim a i za ostale i meni se to desavalo to ti je zato jer si najvjerovatnije stavio lozinku na npr. slike . i kada stavis slike pod kraticu jedan i oces uci ono te izbaci
Nisam riješio problem,a mislim da mi nijedna slika nije zaključana-provjerit ču.Izvorno postao Ghost Face
Jel si ga flash_ao?Izvorno postao joke1311
Ne mogu uopče spojiti mob i komp.Možda imam loš program P2k toolsIzvorno postao Ghost Face
Javi se na PM.Izvorno postao joke1311
Ne vjerujem da imaš loš program... mislim da su driveri u pitanju.. poslo sam ti drivere i noviju verziju p2k toolsa na mail...Izvorno postao joke1311
Najbolja drugarica mi ima taj fon, ali nema pristup kompu, zato me je zamolila da se raspitam gde se skidaju teme i screenovi za v3, kao i da li moza da ima mem. karticu i koji program je za njega i komp (kao npr. NOkia PC za Nokiu, koji je za motorolu)....
Unapred hvala.
Izvorno postao Kitty-Cat
javi mi se na PM da ovdje ne radimo off topic![]()
izbjegavajte diskusije vezane za teme na PM, sve to ima svoje mjesto na forumu, a i pomaže ostalima, sve dok je u skladu sa temom.Izvorno postao Ghost Face
a znamo kako se borimo sa OT.
Bookmarks