Moze barem informacija na kojim divx playerima rade titlovi kod divx filmova, a kod kojih ne?
Trebam preporuku divx playera iz sadasnje ponude u hgspotu i vemilu. Najvazniji kriterij je cijena. Taj player ce sluziti samo za gledanje divx-a tako da mi je takodjer vazno i da taj player bez problema cita titlove, po mogucnosti sa podrskom HR titlova, odnosno slova čćšđž.
Moze barem informacija na kojim divx playerima rade titlovi kod divx filmova, a kod kojih ne?
Vivax K-210, bio ti je u Pevecu 275 kn.Odlican player uz to crne boje i ima 5.1 izlaze
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Jel cita titlove sa divx filmova? Dali je omogucen odabir fonta titlova?Izvorno postao RAUL
Cita, mislim da ne mozes mjenjati font
evo i link http://www.msan.hr/vivax/default.asp...w&articleId=52
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Hvala na preporuci, izgleda cu i uzeti navedeni divx player u mercatoru 270kn -20% popusta. Ako netko ima jos sto da doda neka slobodno napise jer divx player kupujem tek u subotu.Izvorno postao RAUL
Evo danas sam kupio Vivax k-210 i prilicno sam zadovoljan. Izvana je malo ruzan, ali je zato crn pa se ne primijeti previse. Region free je pa moze citati sve DVDove. Divx prikazuje u zavidnoj kvaliteti, DVD filmovi su ipak malo pretihi. Titlovi su veliki i lako citljivi. Uglavnom za placeni novac, ovaj DVD/Divx mi se cini kao bestbuy.
Bookmarks