ne volim star trek i te piz... ali sajt ti je prva liga*![]()
http://www.ufpcroatia.com (dostupna i na adresi www.startrek.com.hr)
Pozdrav svima,
evo kad već svi reklamiraju svoja djela, da i ja izreklamiram svoje...
Na www.ufpcroatia.com nalazi se stranica u kojoj možete dosta toga saznati o najpopularnijem znanstveno-fantastičnom serijalu Star Trek. Ofkors, kao što se i očekuje od ovako (polu)profesionalno napravljene stranice, ona nije rezultat pojedinca nego više (desetaka?) ljudi. Članci se konstantno dodaju, a već sada ima respektabilnu količinu zanimljivih podataka i činjenica. Kvalitetu dizajna je prepoznao i PC chip te je u 4. mjesecu 2005. godine (nedugo nakon izlaska aktualne dizajnerske verzije sitea) dodjelio nagradu kao hr Web mjeseca.
Također smo otvorili suradnju sa pojedinim vanjskim siteovima i forumima te sa domaćom Udrugom ljubitelja Zvjezdanih Staza (USSCroatia - www.usscroatia.hr). Dokaz popularnosti jest činjenica da smo uspjeli napraviti par intervjua sa poznatim osobama iz ST univerzuma kao što su Rick Sternbach (dizajner i modeler u TNG-u, DS9-u i Voyageru), Anthony Montgomery (kormilar Travis Mayweather u Enterpriseu), Tim Russ (Tuvok u Voyageru), Manny Coto (izvršni producent u zadnje dvije sezone Enterprisea) i drugi...
SGCroatia je naš drugi projekt, a nalazi se na adresi www.stargate.com.hr. Sam site je relativno mlad (oko 4 mjeseca), a dotada su svi članci bili isključivo kao podsekcija na UFPCroatia-i. Nakon što smo odlučili malo proširiti čitavu priču, napravili smo novi dizajn te smo počeli malo ažurnije osvježavati vijesti i članke za site. Trenutno je na siteu 300+ članaka, a svaki tjedan se dodaju recenzije zadnje emitiranih epizoda. Također, site se odlikuje činjenicama i podacima koje nećete naći ni na jednom drugom Stargate siteu. Naravno, još dosta treba toga dodati, ali potičemo ljude da koji su zainteresirani za pisanje da se pridruže i pomognu nam
Forumi obaju stranica se nalaze na adresama http://forum.ufpcroatia.com (UFPCroatia) i http://www.stargate-hr.info (SGCroatia).
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ne volim star trek i te piz... ali sajt ti je prva liga*![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Odlična stranica.
Imam gotovo sve epizode SG1 i Atlantisa. Čekam da izađu nove.
Stranica je odlična, ne sumnjam da će biti strašno mnogo posjeta.
Site je odličan blago rečeno, al sve sam ti to već rekaoPo meni jedan od vizualno najuserfriendly siteova
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Lijepo.Dobra mi je serija i jedna i druga.
Ko sto sam reko prije, fakat super stranice!!! Ali ja bi velike slike brodeka![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
svaka cast,neka onaj decko sto je napravio stranicu s bannerima pogleda ovo.
Velike slike brodova budu s vremenom došle. Razlog tome je ograničen prostor na disku servera. Ali sad smo se prebacili na server sa više diska (od sljedećeg mjeseca) pa bude mjesta za više grafike i ostalih goodiesa![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks