hihihi
o opet nema ono kaj me zanima :d
da nije ovaj folder , ima puno fajlova nenormnalnih extenzija?
C:\Documents and Settings\Ljubav\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\j75d8xak.default
Ovo vrijedi za clipove koji se vrte u borwseru, a nigdje nema opcije za download. Uglavnom clipovi sa YouTube itd.
Kad otvorite takvu stranicu, pustite da se clip odvrti do kraja i nemojte gasiti stranicu. Video će biti spremljen u Temp folder vašeg browsera (za IE: Temporary Internet Files, za Operu: Opera/profile/cache4, za Firefox: nemam pojma)
Uđite u taj direktorij i posložite datoteke po veličini (radi preglednosti). Video će biti spremljen u ".flv" formatu (Flash video), ili .tmp. Kopirajte ga na sigurno mjesto.
Za konverziju FLV formata u "normalni" video format možete koristiti Total Video Converter
Zadnji uredio V3rt!g(o) : 05-07-2006 u 14:41
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
hihihi
o opet nema ono kaj me zanima :d
da nije ovaj folder , ima puno fajlova nenormnalnih extenzija?
C:\Documents and Settings\Ljubav\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\j75d8xak.default
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Druga mogućnost je da pogledate source kod stranice i u njemu nađete link za tu datoteku
Ja sam gleda u operin folder i meni nema tamo nikakvog foldera user.
Možda je to zato što koristim najnoviju verziju. Ali ipak ja imam jedan naćin, to se sve može snimiti nekim programom. Hyper cam.
Vjeroajtno si ti gledao u Program Files\Opera , a ovi se misli na Documents and settings\korisničko ime\Application data\OperaIzvorno postao a.k.
meni je u glavnom operinom direkoriju (eg. program files/opera/profile/cache4)
Onda su valjda u Operi 9 tu mapu premjestili u Documents and settings
ne znam ljudi al ja nikako da to uspijem skinuti
skinula sam si onaj VideoDownloader za fox ali ne kontam kako to radi![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Za to je po meni najbolja extenzija za Firefox koja se zove Download Helper... Isprobajte ju, savršeno funkcionira... Kad se filmić učita tamo kod address bara imate ikonu tog download helpera, kliknite na onu strelicu malu pored njega kao za listu. Odaberete filmić iz liste i download počinje... Nalazi se negdje u njegovom folderu. C:\Documents and Settings\USER\dwhelper\mediaresp
Eto, nadam se da pomaže, meni radi savršeno.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Izvorno postao fly_nan
Samo kad se učita cijeli film, imaš doli sdesno u kutu neku ikonicu.
Nju pritisnješ i dalje češ znati sama....
evo, da sve to stavimo na hrpu:
Video downloader:
Extenzija za Firefox
Widget za Operu 9
Znači, kad se nađe neki filmić na netu, kopirajte adresu iz browsera i zaljepite u video downloader, kliknite na zelenu strelicu desno, pojavi se "Download" gumb i kliknite na njega (dvaput)
![]()
MOLIM VAS DA MI NETKO SKINE OVE REKLAME U FORMAT DA IH MOGU PREBACITI NA MOBITEL SAMSUNG D600 TE DA MI IH POŠALJE NA MAIL. JA SAM SKINIA SVE PROGRAME AL NE ZNAM TO NIKAKO SKINUTI.
vedrankrezic@yahoo.com
Izvorno postao golf_tdi
Koje reklame???
To trebaš sam naučiti, koristi mozillu firefox.
joj netrebaju vam nikaki programi samo otvorite u IE i save page as a i sve spremi slike i to sa stranice i naravno i video
Ma možeš mislit...jesi ti to probao???Izvorno postao zeus
Ajde probaj pa nam reci jel radi...![]()
sothink swf catcher,....aktivira se na desni klik i save.......i to je to
ma svaka vrsta multimedije ima način da se sejva.Izvorno postao tomo
no sve se može nači u browser cache-u (tempu)![]()
evo jedna stranica za direktno skidanje bez ikakvih programa naletio danas na newsima http://keepvid.com/lite/
Dobro...reci di je to kod firefox-a?Izvorno postao V3rt!g(o)
Bookmarks