Raditi ce ti bez problema.Po mogucnosti uzmi hibridnu TV karticu, jer ces sa njom moci gledati analognu i DVB-T.Sada napisi koliko si spreman krznenih zivotinjica potrositi![]()
Mislim kupit USB DVB-T, ali me zanima na deklaraciji piše USB 2.0, a ja imam na matičnoj USB 1.1 - hoće li to normalno funkcionirat?
Uz to gledam par modela, jednoj na deklaraciji piše USB 1.1, sad me zanima obrnuto - hoće li radit npr. da imam USB 2.0 (ja pretpostavljam da da s obzirom da USB 2.0 i 1.1 razlikuje samo protočnost podataka, ako se ne varam)?
Uz to ako neko ima nek preporuči koju eksternu.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Raditi ce ti bez problema.Po mogucnosti uzmi hibridnu TV karticu, jer ces sa njom moci gledati analognu i DVB-T.Sada napisi koliko si spreman krznenih zivotinjica potrositi![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Pa nekih 500-600kn. Ima li šta za ovu cijenu? I koliko dođu oni TOP UP BOX-ovi, isto oko 500kn, jel?
Zašto hibridnu? Nemam dobru antenu za analognu TV (sobna antena valjda bolje hvata DVB-T signal), a moje područje je prekriveno DVB-T signalom, bar kako na HRT-ovoj stranici piše. I mislim da su sva četri nacionalna kanala na digitalnom, FTV i regionalne televizije me ne zanimaju.
Ima li koji drugi razlog za Hibrid?
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Bolje ti hvata vanjska antena.Jer sa onom sto je budes dobio sa TV karticom neces se bas usreciti.Razlika izmedju hibridne je samo u tome sto sa njom mozes gledati i analognu TV.Moja preporuka je NEOTION Mini Box T, EXTERNA USB 2.0, DVB-T ili Pinnacle PCTV 70e, eksterna USB 2.0 TV kartica
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks