S55
vrlo jednostavno pitanje.
kojega od ova dva se više isplati uzeti?
S55
Ako si gladan pojedi nesto
zavisi kaj ti treba, ako ti treba ic i Bt onda S55 ako ne onda M55, vrlo jednostavno
s55
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
s55
s55!![]()
Forumaš godine :)
uh, ovo je bilo brzo![]()
onda će biti s55.
hvala na odgovorima
Ajde mi molim vas objasnite zasto S55, a ne M55?
Ir, BT...
Meni je IR presudan tako da je s55 po meni bolji
s55
M55
Tko rano rani, rano dan zajebe!
A da netko spomene kako m55 ima 4096 boja, a s55 samo 256 boja.Inace se slazem da je bez obzira na ekran ipak bolji izbor s55.
To nema potrebe spominjati jer to svi znamo![]()
A da netko spomene raspadanje tipkovnice od S55?![]()
Daj pojasni malo...
Niste za to culi? Puno se je ljudi zalilo na to da im je neka tipka postala prelabava, a vecini je i otpala.
Ma prvi put cujem. Meni je sve za 5 bilo
M55 je 2 grama laksi, ali 4 mm siri i 3 mm deblji, pa mu je i obujam 2 cmł veci.
Iako imaju istu bateriju, M55 navodno moze s njom u stand-byu izdrzat 10 dana, a S55 12(ne moze ni jedan vise od 5-6).
M55 display ima 4096 boja, a S55 256(naravno, ni jedan ne moze prikazati sve boje, bar ne odjednom). Osnovne funkcije imaju iste. M55 ima dynamic light koji je kul, a S55 na tom mjestu ima tipke koje su vrlo korisne. S55 ima bt i ir, a M55 nema, sto je jako lose ako imas pocket pc. M55 ima dijelove Wapa 2.0, a S55 ima 1.2.1. M55 ima gprs class 8, a S55 10. M55 ima amr, a mislim da S55 nema. M55 moze imati animirani wallpaper. M55 ima vise memorije(1.87, a S55 ima 1.6).
To je sve cega se mogu sjetiti.
Eh, da, S55 ima Yamahin chipset zbog cega je skuplji, a trebao bi biti i brzi, ali bas i nije(ok, s novim fw-om je pisanje sms-a stvarno brze nego na M55, ali samo to)
I M55 je ljepsi(bar meni).
E, i M55 brze trci![]()
Zadnji uredio ficho : 26-09-2003 u 10:54
nisam cuo za ovo s tipkovnicom, a ja ga imam vec neko vrijeme, i sve 5! zanimljivo...
s55 ima 1mb a ne 1.6
s55 nema 1 mb nego 900 i nesto...
A iskoristit se moze samo 730.
i koji je zakljucak?
Da se jaran zajebo...![]()
*Ma uzmi oba*.
Kad uzmeš oba na "crno",ispadne ti cijena negdje kao što košta S55.![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
eh, pa i uzimam na crno, i dođu mi podjednako...
pa nisam lud da uzmem u dućanu...
Bookmarks