Edituje se .smg fajl ne shx,koji se ekstrakuju cim prvi put pritisnes split (lp fajl ima na kraju naziva CG4).A erorr ti je najverovatnije izbacio jel ci cackao po LP-u a nisi pritisno save pa onda make...
u threadu creating font, pise kako da se lako i bez petljanja ubace fontovi u LP koje zelis. dakle ja sam radio sljedece otvorio shx codec, nasao si yuetov 1.3 flash na kompu i stisnuo split file, zatim sam kliknuo edit na laguage pack i otvorio mi se normalno novi prozor u kojem su navedeni jezici english, unknown i simplifed chinese, i sad evo problema, lijepo stisnem make .shx i bez obzira bilo defaultno ime, ili bilo koja ekstenzija shx codec mi izbaci poruku: "Access violation at address 0040B25 in module 'SHXCoDec.exe'. Read of address 0000019C". sad nekuzimj u cemu je problem probao sam na vise korisnickih racuna na kompjuteru, jeli mozda u windowsima problem ili
Edituje se .smg fajl ne shx,koji se ekstrakuju cim prvi put pritisnes split (lp fajl ima na kraju naziva CG4).A erorr ti je najverovatnije izbacio jel ci cackao po LP-u a nisi pritisno save pa onda make...
nisam cacko po lp-u, pritisno sam save pa make shx, i to sa par razlicitih flasheva isprobavao i opet mi nece shx napravit....Izvorno postao JA_SAM
malo offtopic: kako koristit onaj font manager tj. kako njime u .smg file ubacit font, otvorim program stisnem font i start za svaku onu tocku tipa 0-9 8x19, naravno gdje treba odaberem onaj smg file sto sam ga spremio sa shx codecom
Edit fonta je za malo naprednije korisnike,a ja sad nemam ni vremena ni zelje da pisem neki tutorijal.Pogledaj malo ovde pa mozda ti pomogne.
cito sam malo ono i u biti skuzio kako se to radi, samo mi jos uvijek shx codec ne radi....
Neznam koju verziju imas ovo je zadnja pa probaj
fala sad sve radi
Može li netko napraviti neki TUTORIAL za pravljenje fonta,pa ako netko želi da se ne mora mučiti tražeči po raznim site_ovima?
Mogao si pretražiti i ovaj forum. To je tutorial od BlueDevila, nisam ga isprobao. Nadam se da će ti poslužiti.Izvorno postao Ghost Face
![]()
Izvorno postao Skorpion
![]()
Mislio sam na neki tutorial u kojemu nema crtanja.
Misliš da iz već postoječeg fonta napraviš font za svoj mob. To ti je lagano. Nabavi si LangPack za mob s fontom, otvori ga u SHXCoDec i dva puta klikni na LangPack. Izbriši sve jezike osim Engleskog. Izdvojiš HR iz drugog LPa s Save Language, u LPu s Fontom samo klikni na Add form file(ili tako nešta) i dodaš. Pritisni Make SHX i gotovo. Ako ti ne spremi pokušaj flashati s gumbom Flash bez spremanja. Nadam se da sam ti pomogao.Izvorno postao Ghost Face
Ja složio ComicSans za v360 ali me mući jedna stvar. "Č,Ć,Ž i Đ" su mi ostala normalna-masna, kak da to riješim za li tko?Izvorno postao Skorpion
To bi Vam i pokazao ali neznam kako upload-ati slike. Pomoć?!?!?!
Zadnji uredio Doc77 : 01-09-2006 u 16:53
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Tako je i kod mene. A za to Š,Č,Ć,Ž i tako nečeš moći riješiti bez crtanja, ne vjerujem.Izvorno postao Doc77
Bookmarks