koliko ja znam bar code ima 13 znamenki! npr. u hrvatskoj bar cod 385 73645 3992 7 oznacava prve 3 znamenke su broj drzave (385) onda sljedecih 5 brojeva su sifra proizvoda sljedecih 4 su sifra proizvodaca i zadnji broj je kontrolni broj!
Ovo samo dokazuje da u nekim samostanima ljudi (da se izrazim pristojnije od popovi) imaju malo previše slobodnog vremena i bave se stvarima koje nemaju nikakve veze sa Crkvom.Bolje da se više mole nego gube vrijeme na barkodove
kak nema veze pa ak vjeruješ da postoji dobro, automatski prihvačaš činjenicu da postoji i zlo. Ovdje se radi o tome da je sve materijalno za prodaju označeno tim simbolom, ko je gledao illuminate ili Novi Svjetski poredak, kuži o čem je tema i kako je ustvari dizajniran američki dolar...mislim da nisu puke slučajnosti...
Mislim da se ovdje može pronaći neka povezanost sa brojem 666.
...ali isto tako je jasno da onom koji traži neku poveznicu sa nečim, u ovom slučaju brojem 666, da će mu uvijek poći za rukom to i napraviti.
Pa sam isto tako uvjeren, da bi u riječi "ljubav" netko tko se posveti traženju i vrćenju te riječi na bezbroj načina pronašao jedan način po kome ona sadrži te tri šestice.
Bookmarks