Postoji li naćin za provjeriti je li mobitel ukraden prema serijskom broju prilikom kupnje kod švercera?
Postoji li naćin za provjeriti je li mobitel ukraden prema serijskom broju prilikom kupnje kod švercera?
teško, ja mislim da ne. bar za to nisam do sad ćuo, da je moguće..... zato i je rizik.......Izvorno postao Billy_boy
Teoretski da, praktično nemoguće. I zašto uopće imati posla sa švercerima!?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
aa možeš ali moraš imat debele veze u murji![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ma kupija sam već mobitel od poznanika, ali bi volija biti 100% siguran, pogotovo još ako bi nosija u servis na flash-anje.
Znaš ti one dvije stare?
Kasno Marko na Kosovo stiže.
Reci hop kad preskočiš potok.
a može o ono, da smo se ranije sreli....
Prevedeno, kasno si se sitija, lipi moj čovik:
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Zato kaj projdeš 1000 kn jeftinije i dobiješ garanciju 2god od t-comaIzvorno postao Sljaka
za svoju sam 6131 dao 1500kn. i sve gore navedeno
a ti ak imaš toliko šoldi, budi humanitarac pa nekome pomozi
Zadnji uredio Sljaka : 24-08-2006 u 16:24 Razlog: Član neka ubuduće pripazi na način komuniciranja
Kaj misliš da ak si ti dobro prošal da je to pravilo? Di piše da moraš kupit skupi mob i da imaš love ak ne kupuješ od švercera?Izvorno postao bollas
Uostalom, kaj je tebi švercer? Jesu to i oni koji uzmu pretplatu i uz nju mob koji im ne treba pa jednom godišnje prodaju mob ili samo oni koji dilaju mobove?
I na kraju, s obzirom na svoje godine mogao bi malo pripaziti na način izražavanja.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kod švercera je najsigurnije ako da kopiju računa (ako je mob sa akcije).
Za one kojima nije jasno zašto od švercera:
Je da je rizik, a cijene slične kao na akcijama, većinom se kod švercera dobije nebrandirani i nezaključani mob. Da ne spominjem da su pojedine t-firme na zlu glasu što se tiče kvalitete mobitela s akcija.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Izvorno postao Sljaka
Čuj Sljaka Prvo sorry na izražavanju......
Drugo, živcira me kad neko tako nešto čvrsto negira (kao ti to sa dilerima), a uopće ne pokušava shvatiti drugu stranu, nama nekima svima bitniju. A to je da sa malo love možeš kupiti relativno dobar mob.
Ja osobno sam kupio 4 moba na crno i NIKAD nisam imao problema.
Naravno da sam i pazio od koga kupujem!!
I iz svog iskustva mogu jasno potvrditi da je najbolje (ako se već kupuje na crno ), kupiti mob. kupljen prvobitno kod nas u T-comu
Zato što kad majstori dekodaju UVOZNU robu često puta nekaj zabrljaju.
Toliko o tome od mene,pozdrav svima i još jednom Sljaka SORRY
Bookmarks