Zabranjeno je slikanje osobe bez njegovog znanja, a negdje je zabranjeno bez odobrenja te osobe...
Ovako, vidjeh tu temu i uvjerena kako medju njenim sadrzajem postoje stvari koje se smatraju ilegalnima odlucih upitat nadlezne na forumu kako je to moguce. Naime, koliko sam primjetila modratori se ovdje veoma striktno drze pravila koja su postavili pa tako ne dopustaju ilegalne stvari poput crackova, niti su dozvolili da se zlouporabe reputacije pa su ih ukinuli i svaka cast na ustrajnoti u nekim stvarima...no pitam vas zasto je, unatoc strogom drzanju svih pravila, propustilo drzati se ovog:
Na kraju, razlog zbog kojeg sam se odlucila zalit na ovu temu: naime, mozda nisu sve, ali ima jako puno slika za koje onaj tko je na njoj sigurno toga nije svijestan (ili ti svijesna), a jos je manje vjerojatno da zna da je na internetu...osim sto ih mozemo nazvat vulgarnima, definitivno mozemo rec da krse tudu privatnost, a time i zakon. Znam da sad slijede napadi da je ova zalba zato jer sam zensko i tome slicno i to je tocno; ne bi voljela naci se u toj temi bez svog znanja, a da se to ne dogodi trebali bi oni, za to zaduzeni, to sprijeciti...Izvorno postao zappan
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Zabranjeno je slikanje osobe bez njegovog znanja, a negdje je zabranjeno bez odobrenja te osobe...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
user_name,imaš moju punu podršku! slažem se,a sve da je i legalno nije primjereno
nejdem u taj dio foruma često ,niti ga preferiram jel mislim da bi jednako reagiro!
iako sam musko podrzavam username zato sto je u pravu,ja nebih ponistio temu nego uklonio slike gdje se vidi faca![]()
![]()
ako ih uopce ima,
E sad napadi koje si najavila...idem ti najprije u admin panel napisati ban na koji tjedan, a onda kat te rijesim sa foruma, onda su te blatiti po forumu, dok se nemas mogucnosti braniti...Izvorno postao user_name
Salim se. Nikada nisam otvorio doticni dio foruma i podrzavam te.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
pa ako nisi primijetio 90% slika na kojima se vidi faca su "prebojane"Izvorno postao sonyck
U pravilu ne vidim point ovog iz ovog razloga:
Po meni je ovaj cijeli forum u nekih dobrih 70% ilegalan; modanje mobitela, instaliravanje novih verizija softwarea, instaliravanje nelegalnog softa na mobitele, odlockavanje mobitela, razmjena igra za mobitele skidanje melodija, skinova wallpapera itd.
Nadalje potraznja i razmjena crackova, support oko crackiranja, linkovi s ilegalnim (citaj crnim) programima, itd. da sad ne nabrajam sve, nadam se da ste shvatili poantu kaj ocu rec!
Po toj tvojoj logici bi dakle trebalo maknut veliku vecinu foruma, da sve bude legalno cakum pakum.
Tak da na odgovor na tvoje pitanje jel nelegalno, Je, isto ko i vecina stvari ovdje!
Po meni je ta tema bezveze, ja osobno nikad nebi stavil gore sliku (kao sto ni nisam), dal smije biti na forumu, to nek odluce glavonje.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Nisam otvarao tu temu, ali da malo pojasnimo legalnost i privatnost.
U HR te svatko može slikati na bilo kojoj površini ukoliko je kamera na vidljivom mjestu, nisam siguran da li je još zakonom definirano da se smije slikivati samo ono što je vidljivo iz ljudske perspektive ili tako nešto slično (da se spriječi slikivanje ispod minice i sl.). Osoba koja ne želi biti snimana na javnom mjestu treba priči fotografu i izjasniti se.
Zadiranje privatnosti je virenje ispod odjeće i slikivanje na privatnim posjedima bez dopuštenja vlasnika.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ne znam, kolko sam skuzila, crackovi i slicne stvari se ne dopustaju, ili bar ne javno, tj. takve stvari dogovaraju se preko pm-a, osim toga neki su clanovi i bili upozoravani radi takvih stvari. Dok je, s druge strane, ova tema jos stavljena u sticky i po mom misljenju dopustene su stvari koje ne bi trebale bit. A sad, argument vise za ukidanje ove ilegalnosti nad bilo kojom drugom na forumu, jest taj da ovo krsi ljudska prava za razliku od crackova i linkova na igrice...Izvorno postao Smrt
Ako zaviris u tu temu, primjetit ces i takvih stvari, a osim toga, i da je slikanje dopusteno, ne vjerujem da je dopusteno stavljanje na internet bez dopustenja doticne osobeIzvorno postao Billy_boy
A svima ostalima, hvala na podrsci...ugodno sam iznenadena reakcijom![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Velika vecina slika tamo je upravo takva, sumljam da je iko od njih pito za slikanje, odnosno ne vidim kak osoba moze vidjet iza sebe, tak da stoji da je 90% slika tamo ilegalno slikano!Izvorno postao Billy_boy
Igrice za mobitele takodjer spadaju pod ilegalne, kao i software za mobitele, kao i melodije za mobitele, kao i modanje mobitela, ugl to sam vec ponabrajo, isto tak ima puuno postova kak krekirat ovo il kak krekirat ono, isto nelegalno, te jos mnogo drugih stvari i tema vezanih uz polulegalne il ilegalne stvari.Izvorno postao user_name
Dakle nie SAMO ta tema NElegalna ovdje na forumu!
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Neznam, ali mislim da nije ništa ilegalno, nema nigdi lica.
A i prvi put čujem da se neki muškarac buni na slike lijepih ženska...
User name je zenskoIzvorno postao a.k.
![]()
Izvorno postao prpic
A sodom, sonyck.....
sta sa njima??Izvorno postao a.k.
Izvorno postao prpic
Pa oni su za ovo.
Ma dobro, nije važno, ovo je off.
mislim da je moja slika bila najvulgarnija na u cilom tom topicu pa sam je maknuo.![]()
Ne bune se oni, kao ni ja, protiv lijepih zenska, vec protiv toga da se stavljaju slike na internet bez znanja tih zenska, mislim da to nije potrebno...ima ih dosta koje se zele pokazivat (neke su za to i placene)...Izvorno postao a.k.
![]()
Nice, ako i 'nadlezni' ista ne poduzmu i to je nesto...Izvorno postao kiki1989
![]()
"bolesnika" če uvijek biti ovakih ili onakih, a oni koji to vole pogledati neka se zamisle kako bi bilo njima da njihova cura osvane na web sadržaju!
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Izvorno postao Vuki
Pa naravno da nitko nebi to tio, osim nekihali kažem, svi vole malo pogledati to...
Možete to i ukinuti, znam da se te ženske baš ne vesele takvim slikama....
A teško da to netko stalno gleda...
zakaj bi zabranili taj thread, pa onda bi trebalo zabranit i voajeri.com i josh masu sličnih siteova...žene se ionak vole slikat, a ja bi na tvom mjestu ak te već smeta ubacio thread slike frajera uhvaćenih mobom pa da vidim kaj bu stavljo žemski dio foruma, mislim da bi bilo 10 strana u 10min, zato ne bi o feminizmu BaBe i sličnim, ak očete bit ravnopravne-ravnopravno si otvorite thread...da je slučajno otvoren thread "stare bake uhvačene mobovima" niko se ne bi bunio, stoga...
Koliko znam, na tom siteu nema pravih voajerskih slika nego se radi o namjestenim slikama. A ako se ne radi trebao bi biti zabranjen. Nije stvar o muskracima ili zenama, stvar je u tome da je to ilegalno.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Neka ženske stave sebi neku takvu temu.
Kad bi moja slika završila tu, meni nebi bio problem, već pohvala![]()
Izvorno postao a.k.
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ne znam kaj ima na tom siteu jer nisam ni gledo,a ilegalno je masu toga....dok su face skrivene nema razloga za paniku, na ovom forumu ionak nema erotike niti threadova sa sexualnim nabojima, (osim onog o p3d3rIm4 )....dok nekog ne smeta.....Izvorno postao rospaya
,no kaj se mene tiće možete ga i zatvorit, napominjem da za to nema razloga...
Izvorno postao rospaya
rijeci nisu potrebne...
Ovako nesto sam i ocekivala, a mene samo zanima jedno: da vidis svoju kcer (koja ne zna da je ovdje) na jednoj od slika, jel bi i dalje isto mislio? I jos jedna stvar: da vidis svog sina u srodnoj temi, da li bi ti smetalo? Vjerujem da manje, jer ipak je malo teze deckima uslikat gacice il guzu nego curama, jel?Izvorno postao tomo
Bookmarks