Ovako, vidjeh tu temu i uvjerena kako medju njenim sadrzajem postoje stvari koje se smatraju ilegalnima odlucih upitat nadlezne na forumu kako je to moguce. Naime, koliko sam primjetila modratori se ovdje veoma striktno drze pravila koja su postavili pa tako ne dopustaju ilegalne stvari poput crackova, niti su dozvolili da se zlouporabe reputacije pa su ih ukinuli i svaka cast na ustrajnoti u nekim stvarima...no pitam vas zasto je, unatoc strogom drzanju svih pravila, propustilo drzati se ovog:
= Citat = Izvorno postao zappan
Također nije dozvoljena obvjava materijale koji su na bilo koji način uvredljivi, vulgarni, prijeteći, seksualno orijentirani, vrijeđaju tuđu privatnost, krše zakone i sl.
Na kraju, razlog zbog kojeg sam se odlucila zalit na ovu temu: naime, mozda nisu sve, ali ima jako puno slika za koje onaj tko je na njoj sigurno toga nije svijestan (ili ti svijesna), a jos je manje vjerojatno da zna da je na internetu...osim sto ih mozemo nazvat vulgarnima, definitivno mozemo rec da krse tudu privatnost, a time i zakon. Znam da sad slijede napadi da je ova zalba zato jer sam zensko i tome slicno i to je tocno; ne bi voljela naci se u toj temi bez svog znanja, a da se to ne dogodi trebali bi oni, za to zaduzeni, to sprijeciti...