data kabel ako je usb... inace Irda...
sta je bolje???
data kabel ako je usb... inace Irda...
kaj je brze?
ako je usb onda je kabel brzi, a ako nije onda je irda brze!
p.s. po meni se ovo bas nemoz usporedjivati jer postoje razne situacije u kojima je bolji jedan odnosno drugi!
Ovisno o tome kaj se dela. Probajte flashat preko IrDA![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bas tako. Ovisi za sta ti treba...
Forumaš godine :)
Po meni je defitnitivno bolja irda posto koliko ja znam omogucava bolji prenos podataka! jest malo skuplja ali ipak po meni je bolja. Npr. ako koristis gprs preko mob-a na komp-u ako prikopcas na data ne mozes da punis mob, a preko irde mozes biti povezan sa kompom i staviti telefon na punjenje!
YumIRC:
http://www.yumirc.org
@LaMpiR tvoja tvrdnja uopće nije točna. Nitko, baš nitko te ne sprečava da istovremeno puniš mobitel i imaš ga prikopčanog na PC. Potrebno je samo malo baratanja lemilicom. Postoji i mobitel kod kojeg je to rješeno i tvornički (SL45i). Brzina prijenosa nije različita (115kBit/s).I dalje stoji tvrdnja da je bez kabla nemoguće flashanje, patchevi, unlock .... IrDA u kombinaciji s laptopom- da, zbog komocije, a u kombinaciji sa stolnim računalom jedino u slučaju ako se koristi više mobitela s različitim priključkom. U svakom drugom slučaju kabel je bolji.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ali je Bluetooth najbolji
Ako si gladan pojedi nesto
Ne mora znaciti. Mozes mozda sa BT upgrejdat FW ?
Forumaš godine :)
Isto kao i sa IrDA. Shvatite ljudi da je kabel zakon a sve drugo je samo za neke stvari, najčešće za nečiju komociju.
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Je al neke stvari nemreš prek kabela... npr kod SE-a nema downlodanja tema, slika, muzike i sl prek kabla.
A što se tiče brzine prijenosa prek IrDA, ja npr. u svom laptopu mogu narihtat brzinu sve do 4 Mbps!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@Whiteboy možeš na laptopu ali ti mob svejedno ne prima tom brzinom. A i druga tvrdnja isto ne stoji jel sam vidil program koji to radi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Koji program? Misliš na 'send to file' od christersson.ogr? Ja probo s kabelom preko hrpe programa pa ništa.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I ja sam sve programe probao kablom ali no work
Ako si gladan pojedi nesto
Ne znam koji program, gledal sam kod frenda. Pitat ću ga kad ga vidim.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
podrzava li 7250i-in nokia pc suite irda?
Zadnji uredio vjeko : 09-10-2003 u 20:55
da, kabel je najbolja stvar za većinu stvari, a ove bežične tehnologije su dobrodošle, ali jednostavno ne možeš zamijeniti kabel upravo zbog razloga koje je naveo šljaka...
maraschino - PTICICA
Bookmarks