Preporuka w300i. De facto, mobiteli su (skoro) isti s tim da w300i ima funkcije Walkmana. Sa z530 ne dobiješ memorijsku karticu, sa w 300i dobiš m2 karticu od 256MB.
u tele2 paketu 530i kosta 800 kn a u vip paketu w300i 1200 kn s tim da mi 500 sjedne jos na racun. koristim obje kartice tak da nije bitno koji paket bi uzela, znam otprilike da su mobiteli isti ali valjda ipak postoji neka razlika kad postoji i razlika u cijeni? jel se u vip paketu dobiju kabel, sluske i to? zna li tko?
zahvaljujem ppl,pomagajte mi, jako sam neodlučna!![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Preporuka w300i. De facto, mobiteli su (skoro) isti s tim da w300i ima funkcije Walkmana. Sa z530 ne dobiješ memorijsku karticu, sa w 300i dobiš m2 karticu od 256MB.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ok a te kartice ako se recimo ipak odlucim za z530, di mogu nabavit i po kojoj cijeni? zanima me koliko bi me mod dosao kad bi sve to jos ekstra kupovala.
razlika između ta dva moba je samo u softveru i još to što w300 ima walkman logo.
sluške 50kn
512mb ta kartica košta 220kn u optimumu
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
http://www.optimum-online.hr/shop/index.php?cat_id=73&catname='Memory%20Stick'
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
lupate li lupate , a asve lijepo pise
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1486
razlika je i u ekranu , a i w300 ima radio .
znaci w300.... koliko n inace ovak dode da nije u nekom paketu?
50kn walkman slusalice hahaha.. daj nemoj me nasmijavati.Izvorno postao blozer
kartica je od 256mb i nije obican memory stick nego M2.
stvarno nemojte lupati gluposti.
Ja sam platio slušalice za z530i 50 kn , stereo.na okretalištu borongaj.
tamo nisu obični memory stickovi.
M2 = memory stick pro duo
memory stick duo pro ide recimo u k750/w810 , a M2 ide u novije generacije poput z530 ili v630 , i nije jednako nikako , karticu su fizicki jako jako razlicite
Zadnji uredio Router : 11-09-2006 u 12:57
jod da imaš pravo..A neznam kaj mi je.
m2 je puno manja..
http://www.sony.hr/view/ShowProduct....C+Memory+Stick
http://www.multimap.com/clients/brow...g.x=117&g.y=63
tu možeš kupiti
Moj glas ide za W300...
Neznam, nekako mi i ljepše izgleda, onako crni... A k tome i walkaman soft, memo kartica, radio... definitivno W300. :thumup:
Još ako ga platiš 1200Kn sa 500Kn na računu, znači da si mob platila 700Kn... To je i više nego poštena cijena zbog sve što dobiješ...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
da i ja si brijem da je taj bolji. mada asm cula da je rezolucija ekrana nekak loša, zna ko recimo da se usporedi sa cx70, jel lošija il bolja?
pitam za usporedbu sa tim siemensom jer je po meni rezolucija ok, t68i i j210i su jedini SE koje sam imala i slika mi je bila fakat koma, pretpostavljam da je na w 300 bolje?
+ kakav je ekran, jel jako mali ili onak, normalan?
U usporedbi sa CX70, ima malo lošiji ekran što se tiče rezolucije (CX70 132x176 pixela, a W300 ima 128x160 pixela), a čini mi se da je i "fizički" manji...
U odnosu na T68, ima puno puno bolji i veći ekran...
Najbolje ti je da odeš u neki dućan i primiš mob u ruke i pogledaš sama...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
da ići ću sutra pogledat....
razliak između ta dva moba je da je z530i najveće smeće kojeg sam imao od ekrana fuj do mp3 koji samo krcka ,otvoriš ga dok svira krči.
mislim da je to od sony najveći promašaj u mobu ,ajoj koji ekran kad ga pališ užas,nemogu se ta dva moba nikako usporedit.
jucer sam ima priliku vidjet w300 i meni je to solidan mob,kamera nije loša,dizajn odlican,takoder i mp3.kupi ga sigidurno je bolji od z530i
Glas za w300 i to bez oklijevanja!
Sve zavisi po kojoj ćeš cijeni dobit ta dva moba.
Oni su u potpunosti isti mob osim nekih detalja na kučištu, Walkman slušalica(? kn) i 256 MB memorije (214 kn) i promjene sowtwarea (50-100 kn)
Znači u Z530i se može staviti software od W300.
Najbolje će te shvatiti ako usporedite D750 sa W800.
Ovdje je isti slučaj, isti mob u drugom pakovanju
Kada zbrojiš sve razlike između ova dva moba ispada da je to u najbolju ruku 400kn, plus što gubiš garanciju promjenom software-a.
Kupi W300, definitivno![]()
Zadnji uredio God's Servant : 11-09-2006 u 15:28
a u paketu jel se dobiju sluske i kabel ili ne, zna ko?
ma joooj jedva cekam da si ga kuuupim, bas sam se sad zapalila![]()
Standardni paket:
Telefon
Punjač
Korisničko uputstvo
CD sa programima (W300i)
Memorijska kartica M2 256 MB
USB kabl
HPM-70 stereo slušalice
Ovo nisam osobno provjerio nego piše u jednoj recenziji moba, a ne vidim što bi ljudi lagali![]()
Uostalom kakav bi to Walkman bio bez slušalica![]()
Jesi happy?Izvorno postao malena01
![]()
weeeeeIzvorno postao andrija
![]()
![]()
ljudi moji super mi je mobac, bas mi je mrakić
bed je kaj kabel nemrem koristit, imam win98 pa nemrem nis uploadat na mob jer su mi preslabi win, ne perpoznaju mob no i to ce se rjesit kroz kojih mj dana.
tnx kaj ste mi pomogli u odabiru![]()
Bookmarks