jucer je objavljen test kamera k800, n93 i d900. samsung je bio najlosiji, a SE po mnogima nesto bolji od nokie. ako te zanima video onda si uzmi samsunga jer je video na k800 los. kaj se slika tice tu ti je k800 bolji, po meni trenutno najbolji.
na kojem su bolje fotke, koji po vasem misljenju bolji?
u jutro trebam uzeti jedan od ta dva a ne znam koji...
mislim na P850, al opet... pomagajte... hvala...
jucer je objavljen test kamera k800, n93 i d900. samsung je bio najlosiji, a SE po mnogima nesto bolji od nokie. ako te zanima video onda si uzmi samsunga jer je video na k800 los. kaj se slika tice tu ti je k800 bolji, po meni trenutno najbolji.
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
Što se fotki tiče definitivno je K800 najbolji. Tu se nema što razmišljati. Mislim da sa Samsungom nemaš što dobiti, a ako te već zanima kvaliteta fotki onda je K800i pravi izbor za tebe. Vidio sam ga i uživo i fotke su stvarno genijalne.Izvorno postao njoffra
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
slike na k800 su vidno bolje nego na samsungu ali su i na samsungu odlicne ali video na k800i je puuuuno losiji nego na samsungu i nemoze mu parirati.
K800 je najbolji za slike. Ja bi uzeo taj.
Sony u svakom slučaju , ak se hoćeš davit sa "pod moraš" hakiranjem telefona i kojekakvim ograničenjima inekompatibilnostima uzmi samog sunga
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
k800i po vecini testova trenutno ima najbolju kameru,a jedini pravi konkurent je n93.dakle,moj bi izbor bio k800i.
imo u rukama K800 , pače prčko po istom,Stvarno DOBRO
![]()
Po ovome http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1485 odluka svakako pada na SE.
Samsung ima nešto bolji video, ali budimo realni to je u cif dimenzijama.
Za video postoje drugi uređaji.
Što se tiče svega ostaloga a pogotovo umreženosti tu je SE u prednosti.
Također ima i bolju funkcionalnost.
Dakle dvojbe nema...SE![]()
p850 je najavljen jos na proslogodisnjem CEBIT-u.dakle stara platforma.
P850...meni je to sad baš glupo kad ljudi vide čim neki ima super kameru odma uzet taj...---P850---
K800 - kamera je neusporediva s bilo kojim mobom.... definitivno najbolja na tržištu trenutno
A samsung je ipak samsung....
I da, mislim, k800 i dizajn, dva različita svijeta...
Moj glas samsungu jer imam samunga, a imao sam i sonya.... ak ti kamera nije najvažnija stvar ja cijelom mobu..... p850sa samsungom se ne griješi....
A uostalom, kaj će ti tak jaka kamera na mobu, ak misliš slikat neke lijepe slike onda si kupi digitalac....![]()
![]()
Slažem se s ovom tvojom prvom rečenicom... Ali ovo ostalo... To se ja OSOBNO ne bih složio... Svatko ima svoje mišljenje pa tako i ja... Ja recimo nikad ne bih uzeo Samsunga jer su mi se svi koje sam vidio zgadili na prvi pogled... I dizajnom i softverom i ... ma svime... Ne mogu smisliti Samsunga...Izvorno postao geniusboy
Tako da ovo "I da, mislim, k800 i dizajn, dva različita svijeta..." po meni ne stoji... Ja bi tu stavio Samsunga umjesto K800 jer mi se K800 sviđa kao i većina SE modela dok me niti jedan samsung nije niti najmanje impresionirao već su mi većina ružni i monotoni...
Ponavljam, to je MOJE mišljenje, ne osporavam kvalitetu Samsunga ili bilo čiji izbor, ali ja bih bez ikakvog razmišljanja uzeo K800, ne samo radi kamere već radi svega ostaloga jer mi se Samsung ne sviđa... Vjerujem da je P850 dobar mob, ali K800 ipak ima bolju i kameru i soft od Samsunga općenito, a po meni i dizajn tako da...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
ja na njegovom mjestu nebi uzeo ni k800 ni p850 nego d900.![]()
p850 vjerojatno nije los,ali u usporedbi sa k800 ipak gubi.jedino ima bolji zaslon,a sve ostalo ide na stranu k800i.
Bookmarks