naime u winampu mi šteka glazba... ružio win opet isto... do rama sigurno nije imam 512... driveri su uvijek bili isti... nekad napiše da nema zvučne kad idem u igru...
i još jedan problem imam: ovo mi je sad pokazalo... prije sam svaki put morao chkdsk radit sad mi je dosta... uvijek je nečitljiv taj sistem zašto???? i kad sružim win nakon nekog vremena opet je nečitljiv... i javlja u trayu da moram napravit chkdsk... ali što vrijedi kad opet ista stvar... nije valjda da svaki put pokupim isti virus ili štoveć...
Disk... Vjerojatno je dobio bad sectore pa gubi podatke. U kojem datotečnom sustavu je formatiran? Stavi i taj proc na default iako ne vjerujem da si ga kloko na toj ploči.
stavio novi bios pa ima opcija za klokanje... disk je 30gb maxtor... podijeljen na 2 particije na c: je win koji se formatira kad seru win i to na full format uvijek upravo zato da mi ubije bad sektore... d: ne formatiram jer su mi tamo važne stvari... a i nije potrebno...
rješio sam taj sistem zasad a i zvuk... naime onaj sistem se sam popravio resetiranjem kompa... on je samo napravio recovery... što se zvuka pak tiče stavio sam nove drivere s kojima nisam zadovoljan iz drugih razloga, ali bar ne preskače...
Bookmarks