Taj gore koji si spomenuo je za manji dio v360 & L7,obratite pažnju na vaš bootloader na fonu, u ovom je znači 08.D0 a večini treba 08.A0 koji se nalazi ovdjeIzvorno postao merlin10
YuetMod v1.6d MP
for V360/L7 with 08.D0 bootloader
..sa zanimljivim (doduse sitnim) izmjenama. Npr... opet je moguće punit mob preko kompa.....
Ma pogldajte sami na:
http://yuetblog.blogspot.com/
Pozdrav!!!!
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Taj gore koji si spomenuo je za manji dio v360 & L7,obratite pažnju na vaš bootloader na fonu, u ovom je znači 08.D0 a večini treba 08.A0 koji se nalazi ovdjeIzvorno postao merlin10
Nisam primjetio da li je maknuo one finte japanske kad saljes poruku! E da zas to je na megaupload file iz dva komada? Trebaju li oba?Izvorno postao fliponja
...mislim da ne...ja sam samo flashao s prvim...i radi ok...a slova nisu maknuta...s sms...grrrr...za to trebas spadea...ali ipak...je super yuet...super su DRM ikone...nema sta...
Ako su 2 parta onda obavezno trebaju oba... Ti si vjerojatno skinuo oba, extractao prvi, no on ti je zapravo i iz part2 izvukao ostatak i složio cjelinu pa ti se samo čini da si koristio samo 1... To mora biti tako čim ima više partova, znam kad sam skidao stvari npr. sa rapida pa po 2-3 parta i ako ti jedan fali neće raspakirati... Uglavnom moraju biti svi partovi jer je sigurno splittano na više njih... Ne bi bezveze pisalo part 1 i 2... Extract automatizran, tako da u biti bilo koji part da extractaš odmah će se i ostali raspakirati...Izvorno postao bubyx
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Upravu si nisam gledao...:-D...Izvorno postao DJ DeVelox
dajte ljudi neke komentare......kakav je taj 1.6 u odnosu na 1.3 kojeg sad koristim (1.5 mi se nije svidio) ima li uopce kakave promjene
TkomijeukraoSpacetipku,nekadođedagaubijem.
Izvorno postao @.::xPsycho::.@
ja probao 1.6a i ne svidja mi se bas sve. nekako je sporiji.
skinovi su slicni, druge su stratup i shutdown animacije. iz nekog razloga se pali itunes kad upalim mob.
vrlo brzo sam se vratio na 1.5 (sreca imao sam svoj modificirani backup pa su mi se vratile moje postavke za sve sto sam podesio).
Probao sam 1.6 i mislim da je 1.5 bolji, brži je sigurno.
iTUNES imaju mogučnost da se namjesti autostart odnosno da se nakon paljenja moba pokrenu i itunsi,može se i isključiti.
Dobro je što u skinovima pregled slika različit.
Black (two portrait thumbnails)
- BlueStrike (full screen preview)
- MacOSXPanther (two landscape thumbnails)
- MacOSXTiger (one big thumbnail)
- Red (list mode with eight lines, show small icons, name & number)
- V3Razr (three thumbnails)
Ima nove DRM ikone.
Bookmarks