I signal im je nešto u bedu zadnjih tjedana
Ni jucer ni danas ne rade sms usluge tipa sms racun, parking i ostalo, jel zna netko o cemu se radi? Dokaz da i kod velikih nije bas sve uvijek tehnicki savrseno... Jucer sam vec sjeo u auto u garazi i onda sam opet morao parkirat i ic natrag gore platit jer nije radilo placanje preko moba.
I signal im je nešto u bedu zadnjih tjedana
I feel the need -the need for speed!!!!!
Meni u zadnje vrijeme često zna prekidati u razgovoru, pa i skroz puca linija premda je signal pun - živim na vrhu zgrade vrlo blizu BSu (10 m zračne linije). Imam uključenu opciju Unlimited, da sam paranoičan rekao bi da to oni rade namjerno, da mi po tko zna koji put uberu 0,35 kuna za isti razgovor!!![]()
meni ne dolaze mms-ovi s 098![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Meni sve radi normalno... najnormalnije dobivam sve poruke... jedino za MMS neznam, jer neznam da mi ga itko htio poslat...
veza mi nepuca, sve normalno...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Dogadja se svima pa i njima, nista cudno, tehnika nije savrsena. Kad se ovakvi i slicni problemi pojave na Tele2 odmah se pojave komentari tipa "neozbiljni", "nekvalitetni", "kol'ko para tol'ko muzike" i sl. No, ljudi uvijek misle da je ono sto placaju vise automatski i kvalitetnije.
ne radi?pa ja sam danas provjeravala...evo malo prije...i sve je bilo super,poruka stigla u roku odmaha i signal mi je pun
mozda mene vole a vas ostale ne![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
A to tako ide kad se jave neki problemi, nekad postoje situacije da problem imaju svi dok nekad problem imaju samo neki korisnici.
U zadnje vrijeme razgovori koje obavljam preko TELE2 koristeći njihov signal često su mnogo kvalitetniji od t-mobajlovih.Izvorno postao JBT
Neznam šta je to vama sa signalom, ali u posljednjih par mjeseci nisam imao nikakve probleme sa signalom. jedino što sam samo jednom dobio onu poruku "Tko je zvao", ali bio sam na mjestu koje je i ovako i onako loše "pokriveno" signalom...
Kad sam išao sa mora, čak sam i u nekim tunelima normalno razgovarao...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja bi samo da mi stigne mms kad mi ga beba pošalje![]()
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Bookmarks