nakon što sam ubacio skin preko p2k komandera i napravio overwrite sa mma.dcp i mma.ucp fajlovima nakon restartanja mob ima samo bijelo svijetlo na ekranu i p2k ga ne čita! HELP!
nakon što sam ubacio skin preko p2k komandera i napravio overwrite sa mma.dcp i mma.ucp fajlovima nakon restartanja mob ima samo bijelo svijetlo na ekranu i p2k ga ne čita! HELP!
flashflekso sam ga u rsd sa jednim monster packom i proradio je ali ekran je mrvicu treperio pa sam stavio drugi paket i sad je sve ok osim što mi i nakon prvog i drugog paketa ne doživljava ON/OFF tipku i nemam batery meter.Pa ako netko zna neki dobar paket bio bih jako zahvalan.
Paketi koje sam stavljao:
1.R374_G_0E.40.9CR_PDS004_LP0003_DRM0003_JPJAVA_G_ 0E_V3_04_05R_GSMV3xxT674TA09E_1FF_MOTOX
2.R374_G_0E.42.10R_PDS005_LP0039_DRM0001_JPJAVA_G_ 0E_V3_01_10R_GSMV3xxT677GA164_1FF
jedino što sam novo dobio je video snimanje koje mi nimalo ne treba.
mob je kupljen u vip-u prije par mjeseci
Kaj nemaš video snimanje i kad ga kupiš?Ja sam ga preprekjučer odmah imala...i to neograničeno
Nemas, bar ja nisam imao na dvije V3, i jos kad sam omogucio onda je bilo ograniceno pa je i to trebalo sredit! A ovo za tipku nisam cuo, vec dosta dugo nemam motorolu pa sam malo izasao iz forme...
Imaš na BlueDevilovoj stranici! Klikni!Izvorno postao MarineroX
Navodno da je normalno da nakon stavljanja monster pack-a jedna ili više tipki neče raditi,pa sam problem riješio sa KEYPAD_FIX_FLEX-om,iako mi je javio neki fail mob nakon restartanja ima batery meter i tipka radi.
konačno je sve ok.
Hvala svima!
Bookmarks