postoji mogučnost da je zamjenjivan ekran i da to nije dobro napravljeno, ako nije greška u tome, makar mislim da je, onda bi mogao biti software, znači zamjenaIzvorno postao gaginjo
Evo ovako,nabavio sam nedavno taj mob,i nece mi slikati,kada kliknem na kameru kaze mi (upozorenje,pogreška prikaza)!!!!A i nekako mu je ekran presvijetli,premda sam mu ga na postavkama smanjio.
Pa sad,ima ko kakav savjet?
Zadnji uredio gaginjo : 15-08-2006 u 21:35
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
postoji mogučnost da je zamjenjivan ekran i da to nije dobro napravljeno, ako nije greška u tome, makar mislim da je, onda bi mogao biti software, znači zamjenaIzvorno postao gaginjo
flat kabel ziher ne valja
slažem se...
Kaj onda,da ga odnesem na servis,nema garanciju!!Izvorno postao vatrogasac1
Sigurno me budu oprali više nego kaj vredi mob.
probaj nazvat i objasnit kvar, i pitat koliko bi otprilike koštao popravak, tj. dal se isplati popravljat.Izvorno postao gaginjo
Popravak ti je oko 300kn..Izvorno postao gaginjo
Pozdrav!
Zadnji uredio Ibiza Privilege : 29-08-2006 u 13:18
Hvala,prijatelju,al si mi ipak malo predaleko.Izvorno postao Ibiza Privilege
![]()
Kvar je definitivno hardverski, e sad flat ili nešto drugo, to su samo nagađanja....
Ali mijenjanje softvera ili nekakvi reseti ti neće riješiti stvar...
Mislim da je već bilo riječi o istom kvaru, samo na E760...
Kolega je zamijenio cijeli mobitel za drugi jer je bio star samo dva dana...
A tebi jedino pametno kaj preostaje je da se prvo dobro raspitaš za cijene, jer kak sam veliš, popravak ti bi mogao stajati više od moba....
definitivno hardverski kvar.
U pitanju je flat kabel,i samo je bitno hoće li ti serviser promijeniti samo flat- za što m u treba dobar alat i puno strpljenja, ili će ti promijeniti cijeli display( komlpetvanjskiiunutarnji).
Ako uzme za rad cca 80 kn,za komplet zamjenu iznos je oko 350 kn, a ako mijenja flat, koji dođe oko 100 kuna, i ubije se od posla za cca 160 kuna, ( pa ne uspije od prve)eventualno zašparaš 100 kuna...
PA ti vidi...
![]()
Da i sad ti vidi....
Ja tu vidim da se to uopće ne isplati...
Cijeni tog servisa doloži malo para i na crno kupiš novi solidan mobač....
Kaj da ti velim, imaš peh....
Bookmarks