bog pogledo na nas i malo se smilovao
Ljudi vidimo se za dva mjeseca!!!
idem, idem iz ovog jadnog, dosadnog foooruma s jadnim tematikama. ajd bok ljudi vidimo se!!!
bog pogledo na nas i malo se smilovao
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ajde bok! cekaj cekaj..... mi cinimo ovaj forum, dali on to nama govori da smo jadni?
Kam ideš vjeko? Na rehabilitaciju?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma ne, kad bude iso na rehabilitaciju biti ce to puno duze od dva mjeseca!
obzirom da je puko lagano i okolo psuje ostale forumaše i sam forum, možda je i bolje da ode lagano.... i tak ovaj forum nije zamišljen kao vipov npr. koji je uzaludna chataonica, već kao forum za ljude koji se zabavljaju sa svojim mobitelima i ovdje mogu izmjenjivat fore, softver, mišljenja o novim telefonima i tak...
pa vjeko, sretno ti bilo, možda nađeš sebe na vip forumu ili iskonovom chatu...![]()
Kako li se odjednom lakše diše!
Malo mi kinjite Vjeku...
Pa čovjek je sasvim OK...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
TOOOOO.
Ode Vjeko...
Naravno da se salim. Ne moras ici. Samo se malo "promijeni"
Forumaš godine :)
zadnjih par dana bio je malo zivcan.
EDIT: sezam-picika. Maknuo sam jedan nevezani dio koji je bio meni upucen. O tome smo ja i Velja nastavili preko PM-a!![]()
Zadnji uredio sezam-picika : 29-09-2003 u 15:15
ma nije bio los ali nek je otiso![]()
Ako si gladan pojedi nesto
Ovo mi je malo prenapuhano jer po ovome ispada da je Vjeko svima zagorčavao život dok s druge strane malo je oživio ovaj forum - ne slažem se s vama...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
pa cini se da ipak nije otisao! neka nam on to objasni
vjeko mora uvijek biti u centru paznje... kak ne kuzite...![]()
Pa jasno, on je otvorio ovu temu ne bi li se o njemu malo pričalo, pa da vidi kak ljudi razmišljaju o njemu, uglavnom, on se ovako gušta. Najbolje je ignorirat ovu temu![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma vjeko je najuđi!
Bookmarks