Ajme, izgleda da ti je pobriso profil. Ajd pogledaj u C:\Documents and Settings\Domy\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles šta sve imaš. Tu bi trebali bit bookmarks.html.
Maloprije kad sam pokrenuo firefox pojvila mi se poruka da je zavrsen nekakav automatski update. Ja sam kliknuo ok i kad mi se pokrenuo firefox nije bilo nikakvih bookmarksa i skin mi je bio onaj osnovni.
Kako vratiti onaj skin i bookmarkse???
System restore ne pomaze.
Ajme, izgleda da ti je pobriso profil. Ajd pogledaj u C:\Documents and Settings\Domy\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles šta sve imaš. Tu bi trebali bit bookmarks.html.
Problem rijesen.Izvorno postao domy_os
Nasao sam tamo folder bookmarkbackups i samo sam najnoviji backup kopirao u folder profiles.
Hvala puno pomogao si mi.
Ovo me zivcira kod Firefoxa, cesto se dogadja i uvijek moras vracati bookmark
backups
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Pa exportiraš negdje i miran si.
a ima i extenzija koja redovito brine o backupu, malo se potraži i pronađe bez problema....
Meni se to nikada nije dogodilo, iako imam backup![]()
...ista se stvar dogodila i meni...Izvorno postao Black_Hawk
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da to je malo koma kod Firefoxa,svaki puta hada se update radi izgubi bukmark![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Meni se to isto dogodilo i totalno me razljutilo![]()
svi bookci otišli u nepovrat; naravno da nisam imao backup.
Uostalom zar je to obaveza korisnika firefoxa- da rade svako malo backup?
Sve bookmarke koje sam imao više nikad neću pohvatati....
Sramota stvarno, iako ga i dalje koristim, šta ću kad je toliko nadogradiv i konfigurabilan![]()
kako izvuci stare bookmarkse sa starog systema
http://www.dnif.de
dosta puta sam kad pokrenem updatao novu verziju i jos nikada mi se nije tak nist dogodilo
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Mozilla\Firefox\ProfilesIzvorno postao djebab
tu bi ti trebalo biti bookmark.html
Al vidite šta se meni dogodilo
Bookmarksi nestali, plugini ostali, ali se pojvila neka traka ispod bookmarks toolbara. Pa se program nije nikad otvarao fullscreen i tako nešto... Al najgore je bilo što ja sve vratim u normalu i izgasim i upalim program i ono ostane isto. I ja, nisam mogo dodat novi bookmark
Sve se dogodilo nakom updatea![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Sve isto i meni se dogodilo, tim redom.Izvorno postao blazzer
Ovako, fullscreen popravi tako što klikneš desnom tipkom miša na shortcut od firefoxa i odaberi opciju Run:maximized
bookmarke možeš dodati tako da kada stvoriš novi bookmark odabereš u neko drugo polje sa padajuće liste da se snimi![]()
uglavnom ja sam se privikao na ove gnjavaže, i sa plug-inom FEBE radim non stop backup svegaaaaaaaaaaaaa
Bookmarks