Nisam baš siguran šta želiš, probaj sa 12345
Hmm... Zanima me ako itko zna kako mogu uključiti onu funkciju na mobitelu gdje se treba upisati neki kod da bi ušao u određene fileove poput fotografije, poruke....
Nisam baš siguran šta želiš, probaj sa 12345
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Šta misliš na onu opciju u Settingsu: Security Level -> Phone/Memory card?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja mislim da ti nema toga šta ti treba na toj nokiji,znam da neki samsunzi imaju tu opciju da im niko nemože uć u galeriju slika bez da unese lozinku
da isto i za sms vrijedi,d500 ili d600 su imali tu opciju
Nema toga na s40. Ovo što sam iznad napisao postoji, samo što ne kužim šta to radi, svejedno mogu bilo gdje ulaziti u mob.Izvorno postao M A R I N
Po meni se najviše isplati staviti security lock tipkovnice, ne možeš ništa bez koda, reset tel. ne pali..Ne možeš ga ni na komp spojiti dok ne otključaš tipkovnicu..
Da,da, na to mislim. Da se mora utipkati lozinka za fotografije, poruke, video...Izvorno postao M A R I N
Jeli to moguće uopće na Noki-i 6131, ako je, kako se postigne to ?
I jeli ima kakva druga jednostavna sigurnosna opcija, ako kažete onda probajte objasniti. Thanks svima na odgovorima...![]()
nema te opcije kod nokija.Izvorno postao Sinful
Kolko znam jedina SIGURNOSNA opcija na tvojoj nokiji i svim s40 modelima je 'Security Lock' tipkovnice (napisao sam ti to malo iznad).Izvorno postao Sinful
E sad, tvoj mob je preklopni i neznam možeš li uopće zaključati tipkovnicu kao na "običnim" nokijama, tako da neznam dal tamo uopće postoji ta opcija..
Uglavnom, ona se nalazi u 'Settings->Phone Settings->Security Keyguard' (ili sl.) Ako nađeš takvu opciju aktiviraš je unosom phone koda (default: 12345), ali preporuka je da ga promjeniš naravno![]()
ima ta opcija i kad zaključaš mob nemožeš ni poruku pročitat dok ga ne otključaš.( keypad lock=meny+*) jedino se možeš javit na poziv bez otključavanja.Izvorno postao XLR8R
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Pa to je to, security lockIzvorno postao unreal
Korisna stvarčica kad se navikneš na nju..
Pitanje: Da li se tako zaključan mob može otključati nekako preko kabela ili sl.? To će znati neki od unlockera ovdje..
Bookmarks