ja nevjerujem... ma joj...
Ako uzmete MAXadsl dobijete komp za 199kn mj uz preplatu na 24mj!
Procesor: Intel Celeron D330 2.66 GHz
RAM: 512MB DDR
HDD: 80 GB SATA 7200rpm
Grafička kartica: Nvidia 128MB DDR
Optički uređaj: COMBO CD-RW
Periferija: tipkovnica, miš, zvučnici
Monitor: Samsung 17" CRT 793DF flat, 70kHz
http://www.tportal.hr/maxadsl/pc/index.html
ja nevjerujem... ma joj...
Seriously?
To je ista fora ko ono sto je bilo Hocu internet!
Mislim neznam kaj bi reko, jel je to puno za takav komp, il nie, al cinjenicno stanje je da ce nekome to doro doc (valjda).
Sam hahah, zanima me dal ce ta racunala dijelit kao do sad dvd playere i ostalo, prvo ti dodje lik ugradit ADSL, a onda mjesec dana cekas racunalo![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
kakav je ovaj laptop
Lenovo C100
Windows XP Home
Intel Celeron M370 1.5 GHz
RAM 512 MB DDR
HDD 80 GB 5400rpm
15" XGA TFT
Intel 915GM do 128MB
DVD±RW dual layer
modem, lan, bluetooth
torba za prijenosno računalo
To je, ljudi, 4.776 kuna ukupno... Za takav komp? Previše... Gluposti za naivne...
DA ali ako obijes 100kn za adsl 512mb promet ispadne oko 2400
da stvarno gluposti jos kada sam vidio da je celeron -.-![]()
Veli za brzinu, ne i za promet... Znači, ako imaš osnovni paket, to je 79 kn mjesečno * 24 mjeseci, znači 2900 kn... U redu, ali si ipak vezan na dvije godine... To mi baš ne bi pasiralo...Izvorno postao kresoml
neznam,meni se čini kao dobra ponuda za nekog tko si želi laptop,a nema adsl,...pa net stavi na več postoječi komp a laptop odplačuje zajedno sa adslom
Ja sam jednom nasjeo i više nikad![]()
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
to su vam opet marketinške fore, nikaj više...bez brige, bez profita se nebi to radilo...ja nebi uzel..
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
I za brzinu i promet.Komp plačaš samo 100 kn mjesečnoIzvorno postao frish-KI
za nekog loše a za nekog dobro...Izvorno postao ledeni
meni se čini da je to dobra ponuda...
ali rađe bi negdi dr uzea komp...
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
Mislim da je bolje ispitati druge opcije tipa gotovinski kredit, ko već nema gotovine! Mislim je ipak sklopiti/prilagoditi konfiguraciju po svojoj želji!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ma ja mislim da se ionako moze sklopit takva konf. sa celerom za te pare. Bolje je recimo za 3500kn slozit nesto sa AMD-om.
Ovaj je toliko zaostao da je moja krntija brza od njega.
Ma ja mislim da se ionako moze sklopit takva konf. sa celerom za te pare (2400). Bolje je recimo za 3500kn slozit nesto sa AMD-om.
Ovaj je toliko zaostao da je moja krntija brza od njega.
Meni se ova ponuda za nekog tko ima staru kantu od kompa doma kao idealna stvar!
Pogledaj ovo: imaš kantu koju nemožeš ni pokloniti nikom jer ju neće; e najjeftiniji adsl je 100kn mjesečno.
Znači: za 99kn mjesečno imaš komp koji je za one skromne itekako dobar![]()
jedini zajeb je što 2 godine moraš plaćat adsl t-scumu, a zna se da uskoro (a za ove dvije godine sigurno) dolaze svakojaka čudesa u vidu triple playa, vajrles gigabitnih mreža i ko zna čega još
![]()
Laptop je čisto ok, ima ga par frendova, a i ja sam ga razmišljao uzeti ali još nemam tu kod sebe mogućnost spajanja na dsl pa trebam čekati još![]()
Bookmarks