eh...bolje da si kupila pik šunku...a da si prije rekla ja ih podijelio 30setak...(nisam šunke kupovao...)
Znate one vaše igre na pet pitanja? Ja sudjelovala na muzičkom, napiše mi bili ste sjajni i imam sve točno, nek upišem podatke, ja upisah, a za sve sudionike koji odgovore sve točno je nagrada relax loptica. Od nje ni traga ni glasa već dva tjedna![]()
eh...bolje da si kupila pik šunku...a da si prije rekla ja ih podijelio 30setak...(nisam šunke kupovao...)
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Koje naše igre? Ako misliš na one reklame na televiziji, to nema nikakve veze niti sa ovim forumom niti sa Mobilom kao časopisem.Izvorno postao Baby_Blue
E sad smo yebali ježa. Dam se kladit da bu ovakvih tema sve više i više...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Trebalo bi, u tom slučaju, možda staviti nekakavo upozorenje ili disclaimer na vrh foruma...
LOL, kad bi uopće znao kak se zove ta firma ili imao neki link, ali kad se u googlu upiše cafe mobil ili bilo što slično, pogodi tko se prvi pokaže...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mislim da je u reklamama cafFe mobilE
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
u reklamama je mobil caffe,proizvođač je kittio mobile!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ne, nego baš u časopisu OK! vaš logo itd...ugl. ja još čekam relaksacijske loptice (makar sam danas dobila novi mobitel V3)
Za to ne znam, najbolje da pošalješ mail (ili nazoveš) u redakciju jer forum nije službeni naćin komuniciranja s redakcijom, niti sa njenim članovima.Izvorno postao Baby_Blue
Bookmarks