a da probaš 0000
imam u mob-u opciju zabrane poziva,kako odlaznih tako i dolaznih.Medjutim trazi lozinku zabrane koja se sastoji od 4 znaka.Ne znam koja je...Je li to neka univerzalna sifra ili je posebno odredjena?Please help...
P.S probala sam pin 1,pin 2...Nista...![]()
Zna li iko?
THX unaprijed.![]()
a da probaš 0000
probala sam vec...
probala sam sve one logicne...![]()
ima li jos nekih ideja?![]()
1234Izvorno postao mala_garava
iako mislim da to operater odreduje.
Izvorno postao khideg
Daj...pa koje gluposti pričaš...pa neće ti operater postavit lozinku mobitela....bolje idi briši onaj svoj oglas dok te nisu banali iz onog oglasnik .. he he...
ovako @mala_garava: Ako nisi previše puta pokušala s krivim kodom možda još uvijek ne trebaš ići kod nekoga, pošalji mi samo svoj imei (*#06#) i ja ću ti poslati kod, probat ćeš s njim ali ti ne jamčim da ćeš uspjet...
Sada najbolje pusti mobitel i ne diraj dok ti ne dam taj kod...
ak ne uspiješ najbolje ga odnesi nekome tko se bavi dekodiranjem (možeš i meni ak si blizu SB-a).
Pozdrav!
p.s. a koliko si puta pokušala?? onak otprilike?![]()
mozda oko 15-ak puta...![]()
imei: 350893108490099
ako je to ono kad pritisnes *#06#![]()
a probala sam sve: pin1,pin2...
znaci i 0000 i 1234 i nove promijenjene pinove...
![]()
A koje ti tek gluposti pričaš!!!! tko govori o lozinki mobitela??? mala_garava govori o lozinki za zabrane pozivaIzvorno postao Ibiza Privilege
@khideg
kolega, u pravu si
lozinka za zabrane poziva po defaultu je 0000, a ako se profula tri puta zablokira se te moraš zvati szk da ti je resetiraju na 0000.
@mala_garava
možda ti je i bila lozinka 0000, ali si je zablokirala prije. Nazovi svoju službu za korisnike i stvar će biti riješena![]()
Pozdrav
Zadnji uredio milo dete : 11-08-2006 u 20:42
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Bookmarks