da li ima ovaj mob izostravanje kod fotografiranja kao kod 6630 (znam da nema autofokus)?
da li ima ovaj mob izostravanje kod fotografiranja kao kod 6630 (znam da nema autofokus)?
Autofocus jest izoštravanje slike, a kako ga N80 nema, znači nema ni izoštravanja slike...
Frish-KI je u pravu, ne kužimo te "labude"Izvorno postao frish-KI
Fokusiranje ili izoštravanje se odnosi na mogućnost pomicanja fokusne ravnine koja je okomita na pravac koji ide iz objektiva aparata.
Tamo gdje je centar fokusne ravnine predmeti će biti najoštriji tj. potpuno fokusirani.
Tada ovisno još o dubljini polja ovisi što će još, tj. koji predmeti ispred ili iza same ravnine biti koliko izoštreni.
imao sam 6630 i isto je izostravala bez obzira sto nema autofocus, jasno se primjetilo da izostrava kod fotografiranja, eto tko ima taj mob kuzi o cemu pricam...Izvorno postao observer
Ne kužim. ImIzvorno postao labud
ao sam 6630 više od godine dana, ali nije imala opciju "izoštravanja" slike. Možda misliš na vrijeme refreshanja zaslona...![]()
Istina, ne znam kako funkcionira fotić na n80, ali vjerojatno isto ili slično kao na prethodnim Symbianima.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
nije bilo posebne opcije vec onak automatski kad fotkam, vidi se nakon sekundu dvije da se slika izostri pogotovo rubovi...Izvorno postao Mobyy
pretpostavljam da n80 ima isto tako nesto, jako zgodno jer ne dolazi do mutnih slika a i detalji su fino izostreni, znam sta pricam jer sam koristio n6630 pola godine i puno fotkao...
Mislim da si ti pogriješio. Taj telefon svaki dan držim u ruci i nakda takvo što nisam primijetio, a N80 ima manualni fokus koji se namješta tako što rukom pomjeriš okidač ispod kamere.Izvorno postao labud
SKR. je SKR. za SKR.
Bookmarks