nije moguće zamijeniti, možda postoji neka varijanta produženja ugovora no za to ti se najbolje raspitati kod szk.Izvorno postao The Dragon
Ovako ja sada imam umts karticu (1199kn) a htio bi sada uzeti umts + edge (1999kn) zbog hsdpa, i na pretplati sam pa placam za umts 18 mjeseci po 50 kn, a za umts i edge se placa 24 mjeseca po 50 kn, pa jeli to moguce zamijeniti, ako da kako se napaljacuje...
nije moguće zamijeniti, možda postoji neka varijanta produženja ugovora no za to ti se najbolje raspitati kod szk.Izvorno postao The Dragon
Pa ako ti treba HSDPA, mozes nadograditi UMTS... Ionako se radi samo o softveru.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
pa nebi islo. samo UMTS + GPRS nije moguce nadograditi vec UMTS+EDGE jer je razlika hardverske prirode u radio dijelu.Izvorno postao rospaya
dobar grah daleko se čuje
Aha, nisam znao da se ne moze i ovako upgradeati.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks