Tu projektirajucu tastaturu nema, nema nijedan mob jer nije usavrsena...
a ovo ti je komplet test SX1
http://mobilnisvet.com/mobilni-test/197/Siemens/SX1
Poz , evo moj prvi post na forumu, iako ga pratim vec neko vrijeme![]()
Trenutno imam siemens m55, koji je vec pa dotrajao, sa sve maske sam mu skinuo boju, a i oko displeya sam ostrugao svu boju, tako da je tuda providan, a ima par problema, zna se ugasit kad je u dzepu, samo se ugasi :S , a i baterija polako izdaje, kad indikator pokazuje da ima 35-45% baterije, to traje jos par sati, i gotovo
. Uglavnom, mogu ga koristiti
E sad sam vidio SX1, tj. cijena mu je razumna
, u oglasima sam nasao jedan za 100 eura, sa slusalima, i 128mb karticom , "dobro ocuvan"
![]()
Sad me interesuje, da l' se isplati to uzimati, nije da sad ne mogu izdrazat sa m55, a ovaj ima symbian (jest da je stariji) , a i izgleda mi sminka.
Znam da je telefon star 2.5 god, pa zato i pitam
I imam jos jedno pitanje, cuo sam od brata, da ima "svjetlecu, infracrvenu" (nazovi kako hoces
) , tastaturu, tj, da telefon je stvori , tj. da reprodukuje zrake na ravnu povrsinu, i na njoj kucas sta trebas. Jel istina?
Eto ako ko ima volje da malo napise neki reply, bio bih zahvalan
Tu projektirajucu tastaturu nema, nema nijedan mob jer nije usavrsena...
a ovo ti je komplet test SX1
http://mobilnisvet.com/mobilni-test/197/Siemens/SX1
Za malo love možeš dobit Symbian i još uvijek dobar mobitel.
A što se tiće šminke mislim da može poslužit jer se razlikuje od drugih mobitela, a i rijedak je...![]()
čuj sx ti je odličan mobitel, neznam jesi ga imao kad u ruci ali tipkovnica je dosta zahebana ali kad se navikneš nema problemqa...inače mob je ureda...ali je i dosta star pa kad budeš kupovo gledaj da je u jako dobrom stanju!
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
to ti je dobar mob za te pare,ako imaš još više para ciljaj na neki novi symbian tipa 6630 i ostalo!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Uzimaj, da isplati! Ha!
Za tu lovu slobodno se može reći da ne postoji bolji mob.
Moja preporuka![]()
Bas ste brzi, hvala svima na komentarima
Moracu procitati taj review, a u medjuvremenu, jos koji komentar nije na odmet
btw
sto si tice 6630, razmisljao sam o njoj, al nije tolika sminka![]()
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
meni je tipkovnica jadna ali ti odlučuješ
ako si tip za pozive mob ti je odličan,ali i ako si za sms naučiš se na nju za mjesec dana!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Bookmarks