Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    N76, E840, W850,8850,7210
    Operater
    vip,t-šum, tele2
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Z800> vashe mishljenje

prvo moja isprika na USA-shit tastaturi bez ch i ch ....

a sad, shto me zanima, kupujem mobitel i ne mogu nachi nikakve konkretnije owerviewe ovog modela, mislim se izmedju k750, w810, v630, i z800.
    na ovom sam forumu prochitao sve o prva tri modela ali nekako mi je najdrazhi z800, iako znam da je vjerojatno najloshiji, no ne mogu nachi nikakve dojmove o njemu iz prve ruke, pa ako se neko susreo s ovim ili ga ima nek napishe shto misli
    unaprijd hvala

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam K750 i Z800. Svaki od tih mobitela ima pednosti u odnosu na drugi.
    Z800 ima veći ekan veću tipkovnicu.
    K750 ima puno bolju kameru i još neke dodatne sitnice u pogamu.
    Meni osobno je Z800 bolji. Z800 poprilično je velik i težak tako da se moraš pomirit sa tom činjenicom želi li ga kupiti. Nije to ništa posebno ali se ipak osjeti razlika u odnosu na K750.
    Fotografije na danjem svijetlu biti će ok i posluži će ti kao sjećanje na neki trenutak. Fotosvijetlo na Z800 može dobro poslužiti i kao bateijska svijetiljka jer ima zasebni gumb sa strane za paljenje i gašenje.
    Stvar koja mi najviše smeta na Z800 je to što nemogu postaviti vlastitu melodiju za poruku.
    Stvar koja ni se najviše sviđa kod Z800 je zvuk kod otvaranja i zatvaranja mobitela. Zvuk je baš pavi mehanički klik a ne proizveden na zvučniku.
    Želiš li još nešto znati postavi ovdje pitanje pa ću ti odgovoriti čim stignem.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Operater
    vip,t-šum, tele2
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...Želiš li još nešto znati postavi ovdje pitanje pa ću ti odgovoriti čim stignem.[/QUOTE]

ej puno hvala, samo me josh zanima par stvari ako ti nije problem- jeli istina da nije bash dobar za pisanje poruka, jel se moze postavit vlastiti zvuk za pozive i jeli mu rasklopni mehanizam dovoljno cvrst a ne da se raspadne pri manjem padu

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bobe
    ...[I]

ej puno hvala, samo me josh zanima par stvari ako ti nije problem- jeli istina da nije bash dobar za pisanje poruka, jel se moze postavit vlastiti zvuk za pozive i jeli mu rasklopni mehanizam dovoljno cvrst a ne da se raspadne pri manjem padu
    Melodije možeš za zvona postavljati kako želiš,poruke se pišu sasvim ok,mehanizam je dovoljno čvrst jer je meni već padao nekoliko puta u otvorenom i zatvorenom stanju i samo jednom je otvorila se plastika koju sam malo stisnuo i sve je bilo ponovno u redu, nije bilo nikakvih problema.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da ti kazem ovako imam i ja z800, a znam dobro i k750 i ovako mi se cine mobiteli:

z800i i k750- z800 ima umts sto je danas nesto najljepse imati u mobitelu, ako imas vip uzivat ces u rtl-u preko mobitela, ima dobar mp3 player i najbolje zvucnike koje sam do sada vidio, velik ekran ali nema nekako lijepu svijetlost cini mi se da mu je mal kontrast, boje u k750 su kao u w810, nekako ljepse, ali je ekran premal u odnosu sa z800 tako da i tu pobjeduje z800, jedino je po noci bolja kamera u k750 ali po danu su slicne. Meni je vec padao 1000 puta i nista mu nije bilo...

Po meni je
    1.,2. Nemogu se odlucit z800 (mp3,umts,mpx kamera... kad je izasao kostao je oko 5000 kn, a sada 2500 kn, super izbor) i
    v630 (nemogu vjerovat, tako jeftin a tako dobar, u vipme paketu 1800 kn, a ima 2mpx, mp3, 256 mb karticu, umts... SUPER
    3. k750 (jeftiniji dosta od w810, a nije puno losiji)
    4. w810 (smece za onoliku cijenu, nikad nebi onakav mobitel kupio)

Samo nerazumijem zasto govoris da je sigurno z800 najlosiji pa to je bio jedan od najboljih mobitela prosle godine, a meni se toliko svidao da sam se njega odlucio uzeti prije 3 mjeseca, na tvom mjestu uzeo bi z800 ili v630, oba su super izbor...
    Zadnji uredio The Dragon : 08-08-2006 u 00:14

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Operater
    vip,t-šum, tele2
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=The Dragon]...

hvala na trudu tebi i denisu, jucer mi je dosao rodak iz slovacke koji ima upravo ovaj mob i uvjerio sam se kako nije los mob (cakstovise!), jedino me dimenzije smetaju malo, no problem mi je sto ga ne mogu naci na oglasniku u stanju-novo, pa od njega odustajem.
    moracu te razocarat, ali 99.99% uzimam w810, najvise zbog walkman funkcija (puna mi je kapa nosanja dva uredjaja-MD-a i moba sa sobom kad idem na neki kraci put), i ne vidim zasto je smece, cijena je sasvim realna jer dobijes veliki memory stick i vrhunske sluse kakve sam ja (sony mdr-ex71-isti vrag samo malo drukciji izgled) u ducanu platio 300 kn prije pola god.
    a 3g i photocall u v630(ciji mi se dizajn i ne svida bas) mi ne trebaju, dok k750 otpada oglavnom zbog djojsticka
    jos jednom hvala i ovo moze pod lock

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove