Motorola v235 zadovoljava sve kriterije i košta u simpa kompletu mislim 698kn.
Treba mi neki jednostavni preklopni mobitel (za mamu). Nije potrebna ni kamera niti neke druge "napredne" funkcije.
Jedino da je preklopni, da ima vanjski display, relativno dobru bateriju i da je jednostavan za korištenje.
Gledao sam malo polovne i za sada su mi u užem izboru:
SonyEricsson z300i....~ 400-500 kn
Nokia 6101...............~ 500-700 kn
Motorola V360..........~ 500-700 kn
Jedino me kod motorole smeta šta je jako komplicirana za poslati sms, i nekako mi se Nokia čini nablojim izborom pogotovo šta je do sada koristila Nokiu 3310.
Mišljenja?
Motorola v235 zadovoljava sve kriterije i košta u simpa kompletu mislim 698kn.
Trebalo bi mi za Vip. Koliko je inače otkodiravanje?Izvorno postao konan1
Otkodiravanje ti je nekih 50kn. Imaš u vipu SE Z300 ali mislim da ti nema vanjski display.Isto neka jeftinjava.
Izvorno postao Boris-RI
s otkodiravanjem gubis garanciju
v360 je onda najbolji izbor.
Pa na njoj je poslati sms znanstvena fantastikaIzvorno postao zmija
Pa što si ga onda uopće stavio u izbor.Izvorno postao Boris-RI
Onda kupi SonyEricsson z300i i najjeftinije ćeš proći, a jednostavan je.
Stvar rješena.
Ima vanjski displey http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-11...?sifra=SEZ300iIzvorno postao konan1
Tko rano rani, zajebo je pjetla
onda uzmi 6103 ako ti je vazan sms.Izvorno postao Boris-RI
uzmeš motorole L2 i L6 ( vrlo su lijepe i tanke , zajedno nisu deblje od mog Z530 ), na dnu ih zaljepiš selotejpom , i imas preklopni s dvije SIM kartice,![]()
Zašto je znanstvena fantastika? Triput zaredom pritisneš gornju lijevu tipku. Ima i prečace, pa za sms podesiš neku tipku koju hoćeš.Izvorno postao Boris-RI
A za najbrže slanje i pisanje poruka koristiš PC - spojiš preko BT i šalješ poruke. Za SE koristiš float's mobile agent, a za motorolu Motorola phone tools.
Kupljena Nokia 6101, nova sa dvije godine garancije za 1000kn, sad treba još prodati vipme paket i to je to.
Kao šta rekoh, mob je za mamu i zato je trebao biti jednostavan. Prvo sam mislio na Motorolu 360v, ali kada sam frendovu uzeo u ruke odustao sam jer je za mamu definitivno prekomplicirana. I sa ovom Nokiom će biti instrukcija i instrukcija iako je jednostavna...
![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 21-08-2006 u 18:59
Bookmarks