Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Moze li random ringing tone pomocu OggPlay-a na Nokia 6630 i 6680

Namjeravam nabaviti mobitel koji bi mogao najavljivati dolazni poziv uvijek drugom (slucajnom) MP3 melodijom iz nekog foldera. Nemojte me samo pitati sto ce mi to. Svako ima svojih "bubica". Na internetu sam pronasao da je to moguce ostvariti pomocu programa OggPlay na mobitelu Nokia 6600, pri cemu se umjesto MP3-ca moraju koristiti muzicki fajlovi u OGG formatu. Na adresi:
    Code:
    http://symbianoggplay.sourceforge.net
    je navedeno da je taj program podrzan na Nokia mobitelima iz serije S60 koji imaju MMF mogucnost.

Sljedeci link govori da je to moguce napraviti i na aparatu Nokia 6260:
    Code:
    http://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?p=214606
    Posto su ova dva modela (6600 i 6260) prilicno zastarjela, namjeravam kupiti 6630 ili 6680, koji su atraktivniji.

Moze li mi neko s foruma potvrditi da je ova funkcija (program OggPlay) primjenjiva i na tim modelima. Da li postoje neka ogranicenja u vezi s tim? Citao sam da kada je mobitel "skinut" sa vodafon mreze, onda se na njemu ne moze postaviti MP3 kao zvono!? Sta da gledam prilikom kupovine da ne bih pogrijesio, odnosno da se ne pokajem nakon kupovine (kupim mobitel, a on ne moze da mi obezbijedi ono sto sam zelio)?

Jos me interesuje je li bas moguce odslusati kompletnu numeru u trajanju od 2-3 minute (3-4 MB) ukoliko onaj koji nas zove za to vrijeme ne prekine vezu, kada cuje da se ne javljamo? Mora li OGG datoteka biti kraca (stotinjak kB) ili moze biti realni "preslikac" originalne MP3-ce (znaci 3-4 MB)?

Da li je ova funkcija slucajnog zvona ostvariva i na nekim drugim mobitelima (npr. SE, Samsung) i kako (pomocu kojih dodatnih programa)?

Posto su mobiteli za mene velika nepoznanica svaki odgovor ce biti dobrodosao. Hvala unaprijed.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Super Jack
    Namjeravam nabaviti mobitel koji bi mogao najavljivati dolazni poziv uvijek drugom (slucajnom) MP3 melodijom iz nekog foldera. Nemojte me samo pitati sto ce mi to. Svako ima svojih "bubica". Na internetu sam pronasao da je to moguce ostvariti pomocu programa OggPlay na mobitelu Nokia 6600, pri cemu se umjesto MP3-ca moraju koristiti muzicki fajlovi u OGG formatu. Na adresi:
    Code:
    http://symbianoggplay.sourceforge.net
    je navedeno da je taj program podrzan na Nokia mobitelima iz serije S60 koji imaju MMF mogucnost.

Sljedeci link govori da je to moguce napraviti i na aparatu Nokia 6260:
    Code:
    http://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?p=214606
    Posto su ova dva modela (6600 i 6260) prilicno zastarjela, namjeravam kupiti 6630 ili 6680, koji su atraktivniji.

Moze li mi neko s foruma potvrditi da je ova funkcija (program OggPlay) primjenjiva i na tim modelima. Da li postoje neka ogranicenja u vezi s tim? Citao sam da kada je mobitel "skinut" sa vodafon mreze, onda se na njemu ne moze postaviti MP3 kao zvono!? Sta da gledam prilikom kupovine da ne bih pogrijesio, odnosno da se ne pokajem nakon kupovine (kupim mobitel, a on ne moze da mi obezbijedi ono sto sam zelio)?

Jos me interesuje je li bas moguce odslusati kompletnu numeru u trajanju od 2-3 minute (3-4 MB) ukoliko onaj koji nas zove za to vrijeme ne prekine vezu, kada cuje da se ne javljamo? Mora li OGG datoteka biti kraca (stotinjak kB) ili moze biti realni "preslikac" originalne MP3-ce (znaci 3-4 MB)?

Da li je ova funkcija slucajnog zvona ostvariva i na nekim drugim mobitelima (npr. SE, Samsung) i kako (pomocu kojih dodatnih programa)?

Posto su mobiteli za mene velika nepoznanica svaki odgovor ce biti dobrodosao. Hvala unaprijed.
    OGG player ti je sybmbian aplikacija, i ako radi na 6600, 6260, radit će i na svim ostalim mobitelima koji se vrte na S60 platformi. to ti je kao da te netko pita dal Nero radi na Intelu il AMD-u. kužiš, to ti je aplikacija koja se instalira, i radi na svim podržanim mobitelima, u ovom slučaju S60. dakle, radi i na 6380 i 6680, jer su oni na istoj platformi kao ostala 2. ova ograničenja sa vodafone softom ne znam. ove nokie ti se vrte na istoj platformi: tj. aplikacija koja radi na jednoj, mora radit i na ovim ostalima. 6600,7600,6260,6630,7600,6670,7610,6680,6681

"Jos me interesuje je li bas moguce odslusati kompletnu numeru u trajanju od 2-3 minute (3-4 MB) ukoliko onaj koji nas zove za to vrijeme ne prekine vezu, kada cuje da se ne javljamo?"
    Ovo baš i ne razumijem, no kad te netko zove, i ako se ti ne javljaš, najviše što može poziv "zvonit" je 25 sekundi, onda se prekida sa strane operatera. bar je tako kod nas, a pošto po riječima pretpostavljam da si ti preko dunava, ne znam kako je kod vaših operatera, no ako nema prekida, naravno da može zvonit i 5 min ako treba. OGG ne mora ništa biti kraća, tj. može biti "realni "preslikac" originalne MP3-ce (znaci 3-4 MB)".

E sad što se tiče ostalih, tipa SE, Samsung i dr., može samo ako imaju S60 platformu, a koliko ja znam SE ima samo UIQ(P serija), za Samsunga ne znam, mislim da nema nijedan stariji symbian, ako i ima vjerojatnije novija verzija.

Eto, ako sam nešto zajebo, nek me netko ispravi, ima dosta pitanja, išao sam jedno po jedno, pa ono, greške su moguće

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala zero na odgovoru. Sada mogu potraziti taj mob. i + 1 GB-nu odgovarajucu dopunsku memorisjsku karticu, jer mi se cini da je ova koja dolazi u originalnom pakovanju prilicno mala za moje potrebe.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Super Jack
    Hvala zero na odgovoru. Sada mogu potraziti taj mob. i + 1 GB-nu odgovarajucu dopunsku memorisjsku karticu, jer mi se cini da je ova koja dolazi u originalnom pakovanju prilicno mala za moje potrebe.
    kao i večina korisnika kad nabavi pilu koja može svašta radit...

EMP moderator Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    32.026
    Nivo
    43
    Bodovi: 32.026, Nivo: 43
    Bodovi: 32.026, Nivo: 43
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kod mene zvoni minutu, možda i više.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mobitel nabavljen. Nije pila - vec odred drvosjeca!

Na BH Telecom fiksnoj mrezi vremenska konstanta je tako podesena da u slusalici pozivaoca zvoni maksimalno 19 puta, sto znaci da se na mobitelu moze slusati muzika u trajanju od oko 90 sekundi.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40

Bookmarks

Pravila postanja