Izvorno postao Kintaro
Jeli imaš Bluesoleil?
Znam da je ova tema vec ovdje na forumu bila, ali ne mogu uopce nista sa trazilicom naci! Trazim vec cijeli dan i nikako da uspijem. Prije oko dva dana sam dobio V360v i imam samo bluetooth vezu sa kompom jer naravno nema kablova za kupiti uz nju. I skinuo sam par igrica i korisnih programa sa neta i nikako ne mogu da ih istaliram. Uspijem kopirati sa programom vezanim za BWT, ali kao prvo neznam gdje u koji folder a kao drugo mob mi te kopirane stvari onda uopce ne prepozna!
Malo sam prosao forum i naletio na program Mobile PhoneTools ali ga ne mogu nigdje naci, svagdje traze preko 50 eura te je 30 MB velik, da li je to potrebno?
Ako postoji neki laksi nacim pomozite mi molim vas. Hvala unaprijed.
Izvorno postao Kintaro
Jeli imaš Bluesoleil?
Jesam i mogu prebacivati slike, mp3-ice ali neznam kako instalirati igre te skinove (sa cime i na koji nacin)!
jednom davno sam napravio tutorial za to , ocito ga nema vise .
inace je caka da u blue soleilu ides na object push serivce i onda sa harda kompa odaberes file igre i gurnes ga na mob
Ma vidio sam post u kojem si rekao da si vec sve objasnio i nasao sam i onaj stariji u medjuvremenu. Hvala ti, uspio sam prebaciti igre. Ali sljedeci problem je da ne mogu pokrenuti igre, instaliram i i sve je super, no kad ih pokrenem ostane bijela pozadina na kojoj pise da cekam i nista se ne desava. U cemu je stos?
E da i kada sam vec tu zanima me kako se ovi skinovi instaliraju, jeli posebnim programom i jeli moze preko BWT? Hvala.
onda mozda je igra neispravna , imao sam i popis negdje sa igrama koje mi na nekim mobitelima nisu radile .
a ovo za skinove nazalost ne znam .
Ma probao sam par igrica i programcica i niti jedan nece!
Evo ti LINK za tutoral
Hvala na Linku, uspio sam u medjuvremenu.
pozdrav ja imam neka pitanaj instaliro sam preko bluetotha igru zahvaljujuci vama
evo sad sam inst xmen2 iam v3 (iam ju samo zato kaj sam ju platil prije 2 mjeseca 450kn) i sad u igri mi je ekren po pola podijeljen i bas ne reagira sve nadamse da je u igri problem
Izvorno postao MetallicA
Da, trebao bi biti u igri problem, probaj neku drugu.
Možda igra nije za tvoju rezoluciju mobitela.
da bio je problem u igri neke rade neke ne fala
nego da ne otvaram novi thread s kojim je prgramom najlakse ubacit skinove u mob i kak dojti do tog programa
Izvorno postao MetallicA
Prolistaj BD-ovu stranicu.
http://bluedevil.info-mob.com/
e thx gledo sam na nekoj njegovoj staroj str ok bum thx
Bookmarks