Tako nesto mi se slicno desilo(mada sa v550),samo sam ubacio monsterpack i sve je ok radilo...
pokusao sam sa r372 95r da flashujem na neki r373. pri flashovanju sam ukljucio master reset i master clear. sada telefon nece da se upali i nema nikakav software u sebi.
prikljucim data cable, ubacim bateriju, upalim ga u boot modu i na displeju pise:
Boot Loader
07.D0
SW Version
Not Found
Battery OK
Ok to Program
USB
Transfer mode
PC mi primeti novi hardware kao S FLASH NEPTUNE LTE. ali kad hocu da ga ozivim, nijedan program ga ne primecuje. npr u ramdlr ili flashbackup pise phone not connected. sta da radim da bi mi programi "videli' telefon?
Tako nesto mi se slicno desilo(mada sa v550),samo sam ubacio monsterpack i sve je ok radilo...
da, ali ramdlr ne moze da vidi telefon. u kompu pise found new hardware S FLASH NEPTUNE LTE, ali u ramdlr pise phone not connected
Pa nisam ni mislio da to radis sa ramdlr.Pokreni RSD Light,spoj telefon sa usb-om i ukljuci ga u bootloader mod-u(tj.pritisnes ON i drzis *#) i zatim ubacis monsterpack.
Ako to ne pomogne probaj ovaj Repair Studio
Flesao sam frendu e398 s R373 i nakon fleshanja se mob ne moze upaliti,tada sam shvatio da je na R372 platformi pa sam skinuo s net V398_R372_G_0E.20.95R_A_PDS001_LP0003_DRM0001,dign uo u bootloader fleshao s V398_R372_G_0E.20.95R_A_PDS001_LP0003_DRM0001_JPJA VA_G_0E_E398_05_03R_SE8609AXXJ804C_BOOT07E0_1FF_EY EZHACKED.shx flash je prosao ok ali se mob ne moze upaliti,sljedeći pokušaj je bio s RepStudio, napravi mi repair digne u flash mod, startam RSD lite 2.7 i ponovo flasham s gore navedenim MP i flash faild.
U cemu je problem ?
Ovaj prvi dio razumijem krivi soft R373 i R372 nije isti.
flesao sam s multiflashfleks i proradilo je.
btw. ako hoces da predjes na r373 moras prvo da flash-ujes ovim
http://www.e398mod.com/content/view/65/30/
pa onda sa nekim od novijih MP-ova(mozes ih ovde naci gomilu http://www.e398mod.com/content/category/7/13/30/)
Nakon neprospavane noci svatio sam što treba i sad je gore R373 i sve radi ok.
Zahvaljujem na odgovoru.
Bookmarks