Kupis fon,uzmes od trgovca formular za povrat PDVa,overis ga na izlazu iz zemlje i posle se sa njim vratis u trgovinu gde si kupio fon i podignes 18%.Valjda je tako!!!Izvorno postao Mario99
Namjeravam si kupiti novi mob u Srbiji pa me zanima kakav je odnos HR i Srb carinika, jer mislim radit povrat pdva a neda mi se plaćat carina na ulasku u HR. Da li tko ima iskustava?
Kupis fon,uzmes od trgovca formular za povrat PDVa,overis ga na izlazu iz zemlje i posle se sa njim vratis u trgovinu gde si kupio fon i podignes 18%.Valjda je tako!!!Izvorno postao Mario99
mene zanima da li srbi jave hrvatima da nešto prevozim, jer bi ja to pokazao srbima da dobijem tih 18% pdva a hrvatima sakrio
Moraju i tvoji da overe taj papir,valjda.... i da platis carinu he,heIzvorno postao Mario99
...mislim da sam negdje čito da hrvati nemoraju ništa ovjerit.Izvorno postao Pinocio
Znaš li možda gdje ima nešto povoljno ne samo u beogradu nego nešto bliže Hrvataskoj?
Sta te zanima? Zar niste vi povoljniji od nas?Izvorno postao Mario99
Zanima me da li znaš neki mobilni shop a da nije baš daliko od hr granice i da cijena nisu preskupe.Izvorno postao Pinocio
Da smo mi povoljniji od vas nebi rakao imate niže cijene, barem mobova ostalo neznam.
Koliko ja znam,svi stanovnici pogranicnih mesta u Srbiji telefone i ostalu tehnicku robu kupuju kod vas.Raspitaj se malo!!!Izvorno postao Mario99
Dečki pa imate pvt, msn, icq....
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Neznam za te ljude, ali Beograd je jeftin.Izvorno postao Pinocio
Da li netko zna kak to ide preko granice, da li srbi jave hrvatima kada prijavim povrat pdva na njihovoj granici a pri ulasku u HR neprijavim ništa?
Pokušaj tako učiniti. Inače, prije Beograda, veće mjesto odn. grad je Novi Sad.Izvorno postao Mario99
Iako, ne bih se zalijetao s kupovinom u Srbiji. Čou sam, sad ne znam koliko je istinito, da se nekim mobitelima ne može ustvrditi porijeklo, da su nabavljeni sumnjivim kanalima... Neki prodavači mobitela iz Dubrovnika ne kupuju baš zbog toga mobove u Crnoj Gori.
A i u jednom postu na mobilnomsvetu, jedan dečko se žalio da, čini mi se Nokia 8800 se prodaje u Beogradu s ruskim softom i ruskom ćirilicom na tipkama moba.
Rizično jest, ali vidim da su i cijene u nekim trgovinama u BG dosta povoljne. Sad, na tebi je procijeniti. Dobro razmisli jer ako kupiš nešto što će ti se pokvariti u 7 dana, ne vjerujem da ćeš trčati u Beograd na servisiranje.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
danas sam zvao par shopova i kod njh se uopće negobije račun samo gar, tak da ništ od pdva. Kad sam zvao jedne i pitam ja ža račun a on meni: nema računa, kak se to po naški kaze to su sve svercani mobiteli![]()
E sad da li netko zna neki shop gdje se dobije garancija?
Ma moj ti je savjet, ostavi sve to! Osim ako nemaš nekog dobrog frenda u BG, da budeš siguran.
Tko će ti jamčiti za mob ako se pokvari?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
zasto jednostavno kad moze komplicirano . imas u plavom oglasniku dilera ko u prici , to je izgleda isti sistam prodaje ko u Srbiji samo nasi jos uvijek nemaju svoje ducane jer malo je tesko voditi knjigovodstvo ako su ti svi artikli sumnjivog porijekla
Bookmarks