Svaka čast nije loše sutra cu skinut na N6680.......
Zadnji uredio sms freak : 26-03-2006 u 22:56 Razlog: Produženo trajanje svake slike u Wait bar-u
Svaka čast nije loše sutra cu skinut na N6680.......
Evo, baš sam ju instalirao, mislim da ću ju ostavit!
Testis unnus, testis nullus!
Tema je cool. Dobra kombinacija boja.
Tema je super....Samo imam jednu primjedbu, ali mislim da to opce nije tvoja greska, nego do mojeg moba...Kad se tema narigtava, onda di su one opcije od teme i di se narigtava Colour Palette, koju god boju da stavim uvijek mi je plava...Sad ja mislim da ti nist kriv jer mi je tak na svakoj temi....
Inace svaka pohvala za temu...
Pozdrav
fantastično!!! svaka čast!!!
još da nisam na t-mobileu...
do sad sam koristio macosx_6630 temu, ali ova je puno ljepša!!!
Zadnji uredio elvis_zd : 22-03-2006 u 13:19
Tema je super. Jedino bi trebalo animirati onaj progress bar kada se provjerava stanje računa... jer izgleda zbunjujuće (kao da se mob zamznuo)
Pohvala,super stvar!!!
Idi u Teme pa kad ti se otvori i prikaže ta koja je izabrana stisni Opcije,Edit i izaberi Colour palette i tu nađi crveni ili Palette 1(koja je na 6600 crvena).Izvorno postao dainese46
To mi je jedini problem koji nikako nemogu riješiti,,probao sam već 4 puta napravit taj Wait bar ali mi ga na 6600 uopće ne prikazuje(nego je onaj defaultni od telefona) i neznam što treba promijeniti.Izvorno postao Dark
Evo jednog pokušaja sa 10 "frameova" Wait bara pa ako vam se da instalirajte i jaite dali ima promjene.
Hvala na primjedbama,to dosta pomaže jer imam samo 6600 za testiranje tema.
I ako netko zna koji su parametri(duljina prikaza svake sličice u Theme studiu) za i kako napravit tu Wait animaciju neka mi se slobodno javi.
To je jedina stvar koju nisam naučio kako se radi i smeta mi.Imam par tema sa stranih foruma koje imaju te animacije i rade kako treba na 6600 ali mi autor uopće ne odgovara na pitanja pa molim stručnjake za pomoć.
Zamijenio sam instalaciju iz prvog posta pa otamo skidajte.I prijavite problem ako se pojavi.
Zadnji uredio sms freak : 23-03-2006 u 02:22
Kod instalacije se događa greška: http://error.hrhosting.net/Dark/FEscr(020).jpg
To je zato što tu temu trenutno koristiš,prebaci na drugu i nakon instalacije vrati na VIPnet.
Radi upgrade postojeće.
Zadnji uredio sms freak : 21-03-2006 u 19:40
Stavio sam na defaultnu temu, obrisao VIP temu i restartao telefon, ali i dalje je ista greškaIzvorno postao sms freak
Zbilja neznam što je.Meni instalacija radi uredno i bez problema.Evo stavio sam na rapidshare nekompresiranu,samo .sis pa s njom probaj ponovo.Drugačije neznam što smeta na tvom telefonu.
http://rapidshare.de/files/16074604/..._tema.sis.html
Izvorno postao sms freak
i meni je radio grešku, morao sam je izbrisati u manageru, a ne samo u temama!
btw. ako moze pitanje? na gornjoj slici je sat okrugli, a meni na 6630 je kvadratni! je li to do moba ili si tako napravio? i ako nije bed ili velika tlaka, možeš li napraviti verziju sa okruglim satom, puno mi ljepše izgleda! tnx!
Ja ima isti problem javlja mi istu grešku, nemogu instalirat ni jednu temuIzvorno postao Dark
Edit:
Elvis zd tnx rješen problem nisam je izbrisao u menageru
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Izvorno postao sms freak
A ova tema je sad odlicna, ovo radi like a charm. Fino se ono vrti kad se provjeravaju pare
. I ja ne kuzim kakav se ljudima error javljao . Ja sam temu normalno instaliro ko i svaku drugu.
Hvala jos jednom majstore.
Pozdrav
dainese 46
I ja sam je instalirao isve mi je radilo ok ali nisam mogao instalirat nove teme
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Onda ovako.Ako je ima u Application manageru otamo ju deinstaliraj i još pobriši folder sa nekim file managerom nakon instalacije(trebao bi bit prazan ili uopće nebit ako je sve prošlo OK).I probaj instalirati ovu iz prvog posta jer sam ju zamijenio novom instalacijom koja meni ne radi nikakve probleme.
Nažalost nemam mogućnosti probat na ničem drugom osim 6600 pa nemam pojma kako i što ne radi na novijim modelima.
Neznam kako bi trebalo biti, ali na 6680 sada nema wait bara.
I još jedan prijedlog: u menijima bi možda trebala biti neka pozadina (VIP logo) kao vodeni žig ili nešto slično tome
Može ovako: (vidi prvi post)
Super je
Jedino wait bar stane nakon cca 2s
Sad sam napravio onaj okrugli sat sa slike pa probaj i javi.Izvorno postao elvis_zd
@ Dark
Produžio sam trajanje svake slike Wait bar-a za više nego duplo i nadam se da će sad radit kako treba.
Čim mi stigne Theme Studio 3 napravit ću temu s njim i trebalo bi sve radit otprve.
Molim još forumaša da isprobaju temu i napišu dali i što šteka itd.
Zadnji uredio sms freak : 24-03-2006 u 05:51
Najs![]()
www.oldiesclan.com
Izvorno postao rage99
A onda ne znam do cega je...Evo ja sam instaliro ovu "popravljenu" verziju teme i radi super i nakon te sam instaliro jos 4-5 tema i sve radi normalno....Ne kuzim do cega je to...Probaj onda fakat napravit kak gospon autorveli . Ili ju deinstaliraj u Manageru pa izbrisi onda taj folder di se tema nalazi...
Pozdrav
Instalirao sam ovu novu i sada sve radi OK !!!
tnx to sms freak![]()
Bookmarks