Kao pprvo pozdrav svima jer sam ja novi na ovom forumu pa et...
Uglavnom da predjem na stvar... Znaci trenutno imam sranje od mobitela (blago receno)... Znaci necu spominjat koji je

(samo cu8 rec da je stari crno-bijeli Siemens) i sad odlucih nesto novo kupit...
Znaci razmisljo sam sta bi i evo zapade mi u oku jedan model... Znaci radi se o Sony Ericssonu K510I... uglavnom nije bas nesto extra al mislim da ga mogu dobit relativno jeftino, znaci 100€... Novog...
I sad et ako ko ima kakvu preporuku ili savjet il u tom smislu sta!??! Znaci dali da uzimam ili da skupim jos love pa da nesto bolje kupim...
I vidim da mob ima samo 28MB memorije koja se nemoze prosirit jer nema slotova za kartice ikakve al to nemojte uzimat u obzir jer mi i neterba vise... Za muziku imam mp3 player tako da ga zato necu ni koristit... Pa mislim da ce ovih 28mb bit dovoljno za par slika i ponesto igara, aplikacija, tema i melodija..
I jos me zanima povezivost... Vidim da ima Bluetooth i IC... Pa bih odma kupio i bluetooth adapter... E sad vidim da na sliti programa dolazi i neki programcic za remote control... Pa sad hocul moc sa njim npr filmove gledat (znaci play stop i tako to) i muziku slusat????
I kako mogu igre, aplikacije, melodije, teme sa kompjutera (znaci .jar fileove)?!?!? Jel to mogu preko nekog file managera ili je jedini nacin preko wapa???
Eto toliko... Stvarno bih bio zahvalan ako mi ko kaze jer mislim ubrzo kupit ovo (ako me ko ne odgovori

) pa et... i ako ko ima iskustva sa ovim telefonom il zna moze me kontaktirat i na msnu:
EDITED
Toliko...
Bookmarks