imam abit plocu i ponekad se zna desit kad ga upalim da pisti i tak nekoliko puta, inace sve radi super, jel netko imao slicnih problema?
imam abit plocu i ponekad se zna desit kad ga upalim da pisti i tak nekoliko puta, inace sve radi super, jel netko imao slicnih problema?
Koja točno ploča? Kako pišti? Kolko dugih, kolko kratkih beepova?
ako kad ga upališ pišti RAM 99.9% GRAFIČKA 60% A AKO imaš peh obadvoje![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=341606&postcount=6
Tema: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=abit
Meni je znao pištati, ali više ne, prestalo 'samo od sebe'... nisam ništa pametniji, stvarno je samo prestalo...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kakve to ima veze? Bolje da ne znaš koji slučaj sam jučer imao... Može bit bilo šta...Izvorno postao Ifrit
Kak uopće znaš da je problem u matičnoj?? Ja ti velim da te zeza grafička!!! Koju grafičku imaš??
Imam takvih iskustava, imal sam staru matičnu MSI KT3 Ultra 2 i GeForce FX5700 Ultra i nije bilo problema, a sad, složil sam još jedan komp, na tu matičnu sam stavil FX5200 i svaki put kad odštekam monitor trebam čekati batem 10 min ili mi bipa i neće se upaliti monitor. Mislim... grafička radi, ali....![]()
imam i ja abitku za soma kuna. nikad nije ona bila kriva za pistanje , neg probaj prodrmat i bolje prikopcat tipkovnicu , kod mene se par puta izvukao kabal malo pa je zezal. to a imam i iskustvo sa starom epoxicom, kad mi je crkla grafa isto je pistala. to ti je to od mene.bok
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
korisnik labud je otvorio dosta topica kako bi napunio 50 postova da može koristiti oglasnik na ovom forumu bez ogranicenja...
U 10 minuta je otvorio 12 tema među kojima je i ova. ovo što je napisao je vjerojatno izmišljeno... Korisnik labud vam ne može odgovoriti jer je dobio ban, a vama mogu reći samo da se ne trudite objašnjavati mogućnosti kvara koji sam ja 99% siguran da ne postoji uopće
ovako kvar postoji, ja sam imal iskustva sa time, ato je problem u utoru za memoriju, jer neke ploce od abita zahtijevaju da im radi dual chanalu, a ako ne radi onda nastaje problem, ili ako stavi dva različita rama, proizvođača..tako se otklanja taj problem, jer prilikom jednog servisa sam ja naišao na takav problem..sretno u riješavanju problema!Izvorno postao Krompirko
![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Bookmarks