Mislim da to ne možeš maknut jer se igra nalazi u ROM memoriji, tj. memoriji koju nije moguće mjenjat.
u isti dan stigao mob sa servisa i skinut mi banner tu (mobby sorry na uletu u oglas) eto i odma pitanje...kako uninstalirat programe koji dolaze sa mobom konkretno imam 3 igre i prilično sam uvjeren da mi je rally i štekao mobitel i sad bi ga ja obrisao s moba a neznam kako jer u upravitelju aplikacijama (obožavam ove prijevode na hrvatski, kad vidim word na hrvatskom pišam od smijeha...) uopće nema te igre ? ko zna?
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Mislim da to ne možeš maknut jer se igra nalazi u ROM memoriji, tj. memoriji koju nije moguće mjenjat.
hmm.. mislim da to nemreš maknuti. ali nemoguće da ti je zbog toga štekao mobitel. ne vjerujem....
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
mislim da je zato bilo sranje jer mi se pojavljivao isti ekran kao na početku igre...al nema veze imam novi soft i kontam da je sad to više manje riješeno al ipak bi ja to rado maknio
ne mozes maknit, igra dolazi sa softwerom... ali ju je moguce NE instalirati pri stavljanju novog softwera.Izvorno postao iwek
opet se vraćamo da sam se zeznio što sam slao na servis mob a ne kod pajde u os...
Bookmarks