kada pokrenes pjesmu, dali pjesma svira odmah od prve sekunde??
Dakle danas sam nosio svoju L7 u RAM3 na update software-a i sve sad to super radi,no kada sam nakon update-a software-a ubacio na karticu dvije nove mp3-ce nekako mi se sporije učitavaju nego one koje su već bile na memorijskoj kartici prije update-a softa,tj. kada neku od te dvije mp3-ce postavim kao zvuk zvona i nazovem svoj broj sa bratovog moba,mob već dva puta zazvoni pa tek onda počinje svirati mp3-ca,dok je sa ostalima normalno.Da li je netko imao sličnih problema i da li bi formatiranje kartice pomoglo?Buduće da mi je kartica skoro puna želio bih čuti vaše mišljenje da bez veze ne čekam cca. 45min da sve gore ponovno snimim.
Unaprijed hvala!![]()
kada pokrenes pjesmu, dali pjesma svira odmah od prve sekunde??
Da svira normalno od početka,ali kao što sam rekao treba mu duže da se učita...
convertiraj ju u nekom programu, i opet ubaci u mob, ja sam tako rijesio takav problem..Izvorno postao Siemens
Hvala,radi,uopće ne znam u čemu je problem bio sam si u cool edit-u izrezao komad pijesme i nije htio,evo sad sam konvertirao sa nerinim converterom i radi!!Hvala još jednom!Izvorno postao prpic
![]()
![]()
moguće da si bitrate promašio, no bitno da sad radiIzvorno postao Siemens
sigurno je bitrate promašio. na L7 i v360 nije preporučljivo koristiti bitrate veći od 300 kbps. 320 kbps šte ko sam vrag! 96 za mobitel je super!Izvorno postao Inovator
Nisam promašio bitrate,kad sam si odrezao željeni dio pjesme za zvono spremio sam ga u 192kbps,44khz u cool edit-u stavio na mob i kao što rekoh dugo mu je trebalo da učita pjesmu.No glavno da to sad radi.Izvorno postao GoGs
...al ne razumijem čemu stavljat u bitrateu od 192 kbs-a kad zvuk ionak nije baš nešto... jednak je ko i sa 128, a zauzima više mjesta...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kažem, 96 do 128 je najbolje stavljati na mobitel. no i uz kvalitetu, špara se na prostoru!Izvorno postao Eminem
Stavljam ju u 192kbps zato jer se glasnije čuje preko slušalica,a i na samom zvučniku.A ovo što kažeš za kvalitetu ne znam nikad nisam čuo kako svira nokia 6600,ali na l7 se jako dobro i glasno čuje mp3.Izvorno postao Eminem
Bookmarks