Nisam probavao nikad to sa P2K Tools,pa ti tu nemogu pomoci.Znam samo da se te ikone nalaze u DRM grafici tako da ih mozes tamo izmeniti sa shxcodec-om
Evo konacno sam nasao skin koji mi paše i radi bez problema
ali u tom skinu nema ikona za Video kameru i my items (Dodaci) tj. ima ih ali nisu one koje koristi skin nego one orginal od motorole....a u paketu s skinom bas dolaze te dvije ikone da se mogu stavit (a neznam kako)
prije kad sam jos imao vodafonov softver mogao sam mjenjati te dvije ikone iz P2KTools to su bile ikone my_items_mm_anime i vf_video_camera_mm_anime ali odkad sam stavio yuet 1.3 te dvije ikone ne mogu naci u P2KToolsu da bi ih zamjenio ... mozda se moze to napraviti da se te ikone zamjene zajedno s skinom ali nisam dovoljno vješt da skužim kak se radi s tim skinovima ...inace koristim skinner4moto za 12 ikona i slika prek cijelog ekrana kod poziva..a drugo ne mogu nikak skužiti kak se to radi....pa ak ima ko volje da mi malo objasni kak se radi ili ak netko zna dali se mogu te ikone zamjeniti iz P2Ktoolsa...skin koji koristim je LinerVistaV2 http://www.esnips.com/doc/1ee11190-0...nerVistaV2.rar
TkomijeukraoSpacetipku,nekadođedagaubijem.
Nisam probavao nikad to sa P2K Tools,pa ti tu nemogu pomoci.Znam samo da se te ikone nalaze u DRM grafici tako da ih mozes tamo izmeniti sa shxcodec-om
a kako i gdje da uzmem taj file gdje se nalazi ta grafika (DRM)
i ako moze malo uputstvo za rad
Zadnji uredio xPsycho : 31-07-2006 u 17:43
Pa otvoris neki MP(Split Source SHX file),pod Utilites imas DRM Editor.Zatim tu kliknes "parse",nadjes ikone koje zelis da zamenis,sacuvas sve sto si izmenio.Na kraju sklopis taj shx i flash-ujes ga u telefon.
Izvorno postao JA_SAM
evo skužio sam ....našao sam na blue devilovoj stranici tutorial.......hvala svima
Bookmarks