Neznam tocno koliko pokriva VIP, ali to je negdje u 4. mjesecu bilo 30%.
Vip nudi prijenos podataka, video telefoniju, streaming vijesti, spotova, najava filmova i tv uzivo (Eurosport, CNN i navecer RTL)
Znam da se prije o ovom raspravljalo, ali bi volio da netko napiše točno koje usluge nude operateri iz područja UMTS-a? Znam da Tele2 za sad ništa ne nudi!Iako je dobio koncesiju! Na ovo pitanje me potakla karta pokrivenosti za EDGE i UMTS koju je T-mobile objavio na svojim stranicama! Nisam uspio naći VIPovu UMTS kartu!
Neznam tocno koliko pokriva VIP, ali to je negdje u 4. mjesecu bilo 30%.
Vip nudi prijenos podataka, video telefoniju, streaming vijesti, spotova, najava filmova i tv uzivo (Eurosport, CNN i navecer RTL)
t-mobile se kao i u svemu sporo krece i laze korisnike zato sto im je pokrivenost smijesna.pokusavao sam u zadru,osijeku i splitu naci umts signal,ali nisam uspio.mozda neko bude bolje srece.![]()
Izgleda da T-mobile ne nudi niti video pozive!
Neznam kako je u T-Mobileu cijeli Čakovec je pokriven VIP-ovim UMTS signalom još od početka godineIzvorno postao zmija
T-mobile ima sranje usluge ali ja sam neku vecer isao od splita do makarske i cijelim putem sam imao t - mobile umts signal, sto vip nazalost nema (samo u vecim gradovima) iako ima najbolje umts usluge...
sve se tp presporo krece i trebalo bi ih kazniti.
Jedno pitanje (posto ovdje nece UTMS uskoro)... Kako znate da li na nekom podrucju ima ili nema UTMS signal? Da li pokazuje neki indikator na mobu ili...?
![]()
|Think again.|
Da, imaš indikator kada si u dometu UMTS signala.Izvorno postao FLASHY
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Naravno, ako imaš UMTS mobitel (kod symbiana se npr. pojavi 3G ikona ispod razine signala)
a i kod većine plain mobitela koje sam ja vidio, od Motorole do SE.Izvorno postao Dark
Trebalo bi biti na svim UMTS mobitelima... Nevažno jesu li Symbian ili dummy. Signalizacija za pokrivenost UMTS signalom postoji na svima koliko ja znam...Izvorno postao Inovator
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Mislim da će se na naše tržište vrlo teško probijati UMTS. Ima tu zapreka dosta. A mislim da je najvažnija da širi broj korisnika smatra video razgovor nepotrebnim i taj mentalitet će se teško promijeniti. A druge usluge poput interneta i ostalog opet zanimaju samo mali dio nas i eto ti najvažnijih razloga. Jer da je potražnja veća sigurno bi operateri dali truda uvesti dodatne usluge i pokriti šire područje.
Dvije stvari koje su mene posebno "uznemirile" u vezi UMTS jest da se mobitelima brzo crpe baterije i da BS moraju biti što gušći (na razmaku od 1,5 do 2 km)!
Bookmarks