Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Nokia 6230
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation 6280 vs. N70 vs. N80

evo, vidite i sami moju dilemu.Da imam vise para odmah bi kupio N80, ali sada mi trebaju vasa misljenja.Ako prevlada N80, stisnut cu zube i kupit ju(premda je uzasno skupa).sto ja zahtijevam od mobitela: dobru kameru, mp3, brdo memorije, povezivost i volim komplicirane mobove(ne volim bas previse jednostavnost)...

Unaprijed hvala

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    nokia E71, nokia 8800
    Operater
    t-mobile, vip
    Bodovi
    7.400
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.400, Nivo: 20
    Bodovi: 7.400, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imas dosta tema o tome pa baci oko..

n80 kazu da i nije najkvalitetnije izradjen, bile su neke slike tu da se lako izgrebale tipke, software je bio los i stalno je stekao pa ne znam jel se to rjesilo i ono sto je najbitnije preeeeeskup i ne vrijedi toliko, a na nokiji cijena sporo pada pa se ne isplati cekati.

6280 dobar ako ti ne treba symbian i ako ti ne smeta klimanje kliznog uredjaja.

n70 dosta funkcija, fino izgleda, symbian, ok kamera, sve u svemu ja bi od ta tri njega izdojio kao omjer cijene i onog sto dobivas.. da se naci za oko 2000kn u oglasniku.

eto, N70

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao m@rko
    evo, vidite i sami moju dilemu.Da imam vise para odmah bi kupio N80, ali sada mi trebaju vasa misljenja.Ako prevlada N80, stisnut cu zube i kupit ju(premda je uzasno skupa).sto ja zahtijevam od mobitela: dobru kameru, mp3, brdo memorije, povezivost i volim komplicirane mobove(ne volim bas previse jednostavnost)...

Unaprijed hvala
    Ne znam koliko pratiš teme vezane za Nokia mobitele i smartphone, o sličnome imaš stvarno dosta.
    Po nekom mom sudu išla bi N70, 6280, N80.
    N80 je najbolji (do sada) Nokijin smartphone baziran na Symbian platformi (ali 3rd edition, nema programa za nju još), ali kad uzmeš u obzir da je pokreće ista baterija koja pokreće i N90 (BL-5B) što znači od punjenja do punjenja možda 24 sata-ne isplati se. Za manje love imaš SE K800 s gotovo istim performansama (bar mp3 i kamera)...
    N70-već dobro prokušan Nokijin proizvod i po mom mišljenju, nejbolja investicija trenutačno, jer dobiješ dobar stroj, a cijena je pristojna. Na kupiprodaj ih imaš potpuno nove za 2000kn.
    6280-jedan od najboljih "dummy" Nokija. Ako ti ne smeta što ne možeš instalirati Symbian igre i aplikacije, razmisli.

Ukratko, N80 prekriži (trenutno). Imaš razmisliti samo "smarty" ili "dummy" (N70 ili 6280).
    Osobno bih izabrao N70 jer ne volim slidere ni preklopne.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pošto je N80 na Symbianu 9.1 (S60 3rd edition) ne isplati ga se trenutno uzimati. Osim toga sam uređaj je dosta loše izrađen. Igrao sam se malo s njim i izrada je stvarno loša. Dosta je rasklimana, tipkovnica je loša... Kamer je unatoč 3MP loša jer nema AF. Jedino je ekran dosta dobar.
    E, sad 6280 vs. N70 ostaje ti jedino da odlučiš hoćeš li dummy ili smartphone. Mislim da ti je najisplativiji N70 jer 6280 nije ništa posebno, a sa N70 ćeš sigurno biti zadovoljan duže vremena. Pored toga tu ti je Symbian da se imaš s čime igrati kad si rekao da voliš kompliciranije mobitele. Po meni N70 ti je trenutno najlogičniji/najisplativiji. N80 je još bugovita (i loše izrađena uz to), a 6280 nije ništa posebno, barem ne u usporedbi sa N70.
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Motorola V1075
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni je najbolja 6280 jer sam čuo da je izvedba dosta dobra, ima 3G, dobru kameru,slider ...nije ni n70 loša ...n80..??? pa, slažem se sa drugima za kameru ali ne znam za izvedbu i te stvari, a stvarno je nevjerovatno da nema autofocus..mislim prije to nisam ni znao, ali da kamera od 3mpx nema AF ,, pa onda nije ni trebala bljeskalica..hahahahaha , ... e sad ne znam jer na 6280 proširiva memorija zaboravio sam ...n70 je stvarno najbolji omjer uloženo-dobiveno, sam uređaj mi se čini odličnim, čvrstim i tako,,a ima i video poziv, ok kameru, memoriju kolko znam proširivu, dobra izvedba...... NO IPAK MOJ IZBOR---6280...

Zatvorena tema

Slične teme

1. 6280 ili N70?
    By Donkas in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 71
    Posljednji post: 17-06-2006, 12:56
  2. 6280 i stereo bluetoot
    By predator in forum Nokia
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 02-06-2006, 15:17
  3. 6280 na v3x
    By anastasia in forum Općenito