moja preporuka bi bila l7![]()
znači moj frend me pitao danas jel bi mu mogao nači koji mob do 1100kn, a da ima ovo:
kamera VGA ili 1.3mpx, Bluetooth i infra ako može ako ne ništa, clamshell kućište, 262000 boja ekran, mp3, barem 15mb memorije i proširiva da je, a može biti SE,Moto ili Samsung...za SE sam mu preporučio k750i al mu se ne sviđa ne znam zašto???,za moto slvr l7, a za samsung stvrano ne znam...malo je tanak s novcima zasad jer dolazi Božić pa eto...a možda vodafone 710??![]()
moja preporuka bi bila l7![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
nokia 5200 u tele2 za 995 kn.
Nokia 5200 (samo što je klizni) ili možda SE D750... možda mu se više svidi od K750...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ako frendu ne smetaju brandirani mobiteli, mislim da je tu Vodafone 710 najbolji za te novce. Iako ne bih izuzeo ni SE K610 iz konkurencije (iako je nešto skuplji).
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
također preporučam L7.. a može ga dobit novog za 1000kn..Izvorno postao vatrogasac1
it's not denial.. i'm just very selective about the reality i accept..
e pa reči ču mu za nokiu 5200,a koliko ima ona memorije?l7 mi je sasvim dobar mob i preporučio sam mu ga,ali izgleda da je SE K510i najbolji izbor..ima kameru 1.3mpx,28mb memorije,26200 boja i dođe 891 u vipme kompletu...on ionako voli SE...![]()
k510i mu se svidja a k750 ne???Haloooo
haloo i ja njemu kažem al mi reko kao da on zna da nešt ne valja sa joystickom,tj, ima ga jedan njegov frend i njemu je ošo joystick totalno mu ispo...a šta je znam???nek mu se ne sviđa njegova stvar...za ovaj vodafone 710 ne vjerujem da če ga htjeti možda oće jel koristi t-mobajl pa zato...nekako bi ovo sveo na k510i i l7 i njoku 5200.ja ču danas javit pa nek on ode do vipa ili t-mobajla pa nek vidi...koliko ja vidim šta on traži nalazi se u k510i...nokia 5200 je dobra samo me zanima jel sama ima dosta memorije i jeli je proširiva memorijskom???![]()
Bolji mu je recimo siemens EL71 samo mu je slaba baterija za 998kn u paketu.
5200 ima mp3 player,kameru BT i IR i jako je povoljna,s time sto nije ni brendirana,a vjerojatno ni zakljucana.![]()
5200 ima "samo" 5MB interne memorije, ali zato ima utor za microSD memo kartice... I to je po meni bolji izbor od K510 koji nema utor za memo kartice...Izvorno postao mobitelash
A microSD od 512MB dođe nekih 140kn-180kn...![]()
![]()
u oglasniku se nade nokia 6131 za 1200kn
ma ipak bi bio na vipu tako da če možda uzeti i k510i a reko je da možda uzme k750i jel je osim tog joysticka mob odličan.vodafone 710 mu se jako sviđa a i ja sam ga vidio i držo u rukama...![]()
Između K510 i K750 bez ikakvog razmišljanja bi uzeo K750!![]()
Nagovori ga da kupi K750 jer je mob bolji, a nije puno skuplji...![]()
![]()
kupio je jutros k750i....ma mob je fenomenalan! kamera je super sve valja,mob je odličan......onda ovo može lock
![]()
Bookmarks